Választási műsorok (képgalériával)2019. szeptember 19. (csütörtök) 19:00 - Híreknews/8536_0_300.jpgHétfőn indulnak a választási műsorok az Ózdi Városi Televízióban. Most is minden jelölőszervezetnek, független jelöltnek, polgármesterjelöltnek és a nemzetiségi választáson induló jelölőszervezeteknek is azonos műsoridőt biztosítanak a bemutatkozásra.

Ma délután egy korábbi megállapodás értelmében szerkesztőségükben kisorsolták a bemutatkozás sorrendjét, a nyilvános eseményre meghívták a jelölőszervezetek képviselőit is. Minden választási műsort élőben sugároznak, aki nem jön el a stúdióba a kijelölt időpontban, az elveszti ezt a lehetőséget.

A mai sorsolás eredményeképpen a következőképpen alakul a választási műsorrend. A hétfőt a nemzetiségi önkormányzati választásnak szentelik, meghívták a roma és a német jelölőszervezetek képviselőit is.

Jövő héten csütörtökön a Magyar Munkáspárt, pénteken pedig a Fidesz-KDNP programját és képviselőjelöltjeit ismerhetik meg. Szeptember 30-án, hétfőn a független képviselőjelöltek következnek, majd október 2-án, szerdán az Ózdiakért és Ózdért Egyesület zárja a jelölőszervezetek bemutatkozásának sorát.

Ezután a polgármesterjelöltek kapnak egyenként azonos, 25 perc műsoridőt. Október 3-án, csütörtökön este Janiczak Dáviddal, az Ózdiakért és Ózdért Egyesület polgármesterjelöltjével találkozhatnak, október 4-én pénteken pedig Vitális István független polgármesterjelölté lesz a képernyő. Október 7-én, hétfőn Pap Ferenc független polgármesterjelölt programját hallhatják, október 9-én szerdán pedig Eke Istvánt, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét ismerhetik meg.

A választási műsorfolyam néhány nappal a voksolás előtt, október 10-én, csütörtökön egy polgármesterjelölti vitaműsorral zárul. Minden „Önkormányzati Választás 2019” című műsoruk élő, és valamennyi 19 óra 30 perckor kezdődik.


536_0_t 536_1_t 536_2_t 536_3_t
536_4_t
Vissza