Friss burkolat (képgalériával)2019. szeptember 13. (péntek) 19:00 - Városnews/8514_0_300.jpgMa délelőtt ismét munkagépek zúgtak fel Szentsimonban. Miután az elmúlt napokban a csatornázás nyomán felvágott Krúdy Gyula utcát állították helyre, ma a Kaffka Margit utca kapott friss aszfaltburkolatot.

A kivitelező dolgozói már reggel elvégezték az előkészületeket, az aszfalt érkeztével pedig először a nagyobb egyenetlenségeket, gödröket javították ki, végül pedig az új réteget is elsimították az érintett szakaszon. A területen élőknek már régóta bosszúságot okozott a töredezett, kátyús burkolat, mától azonban Vitális István területi képviselő kezdeményezésére tükörsima úton közlekedhetnek.

„Egy nagyon régi, és nagyon fontos igényt sikerül a mai nappal kielégíteni. A városrehabilitációs keretből mintegy ötmillió forint értékben, 263 méter hosszban, három méter szélességben történik ma aszfaltozás. Két szakaszban, egy 140 és egy 120 méteresben. Ezáltal a Kaffka Margit út több éve húzódó problémája a mai nappal megoldódik. Emellett az utca bevezető részén a szennyvízprogram keretében is voltak feltúrások, azokat is kijavították. Illetve marad még egy pár kátyú, amit az Ózdi Városüzemeltető Intézmény fog majd betömni, kijavítani” - nyilatkozta Vitális István, területi képviselő.


514_0_t 514_1_t 514_2_t 514_3_t
514_4_t 514_5_t
Vissza