Igazságos döntetlen (képgalériával)2019. szeptember 10. (kedd) 19:00 - Sportnews/8498_0_300.jpgDöntetlennel folytatta NB3-as szereplését az Ózdi Kohász felnőtt labdarúgó csapata. A Várhidi Péter vezette együttes a jelenleg harmadik helyen álló Termálfürdő Tiszaújvárost fogadta a Városi Stadion centerpályáján. Bár a felek szép támadásokat mutattak be a mérkőzésen, egyik csapat sem tudta bevenni a másik kapuját. A találkozót követően a fekete-fehérek a tabella 12. helyén állnak.

Nehéz mérkőzés várt az Ózdi Kohászra az NB3 Keleti csoportjának hatodik fordulójában. A találkozó első félidejében mindkét csapat felvállalta a bátor támadó focit, mindkét oldalon akadtak helyzetek, jó iramot diktáltak a felek. A fordulást követően kicsit magunkra engedtük ellenfelünket, és megpróbáltunk a kontrákra építeni. A játékrész második felében már valamelyest lassult a játék, és végül egyik gárda sem tudta megszerezni a három pontot jelentő találatot. A végeredmény 0-0.

„Az első félidőben kimondottan jól játszottunk. Az ellenfélnek nem nagyon volt lehetősége, nekünk viszont kettő is, amit a kapus bravúrral hárított. A második játékrészben pontosan az történt, amit szerettünk volna. Egy kicsit magunkra húztuk az ellenfelet. Az első 20-25 percben megvoltak a lehetőségeink, de sajnos nem tudtuk eldönteni a meccset. Az utolsó negyed óra az nekünk már csak szenvedés volt. Nagyon kevesen vagyunk és nagyon keveset tudunk cserélni” - mondta Várhidi Péter, az Ózdi Kohász Sport Club szakmai igazgatója.

A Termálfürdő Tiszaújváros korábbi öt meccsén csak egyszer hullajtott pontot, az első fordulóban a Gyöngyössel nem bírtak el. Edzőjük elégedett volt a most látottakkal, ám sajnálta, hogy nem sikerült kiharcolni a győzelmet.

„Az utolsó 20-25 percre én úgy láttam, hogy elfáradt mind a két csapat. A fáradtságot úgy láttam, hogy mi egy kicsit jobban bírtuk. A végén már egykapuzás volt. Ott el lehetett volna dönteni a meccset, el is kellett volna. Volt egy pár hatalmas helyzetünk, de azért az Ózdnak is volt ezt ne felejtsük el. Én azt mondom, hogy 0-0 lett az eredmény, de igazságos ez a döntetlen” - értékelt Gerliczki Máté, a Termálfürdő Tiszaújváros vezetőedzője.

A mieink a döntetlennek köszönhetően a tabella 12. helyét foglalják el. A Magyar Labdarúgó Szövetség mostanra az ózdiak Magyar Kupa mérkőzését is kisorsolta. A fekete-fehérek a Nógrád megyei élvonalban szereplő Berkenye SE csapatával mérik majd össze erejüket.


498_0_t 498_1_t 498_2_t 498_3_t
498_4_t 498_5_t 498_6_t 498_7_t
Vissza