Nemes gesztus (képgalériával)2019. szeptember 9. (hétfő) 19:00 - Sportnews/8494_0_300.jpgRengeteg adományt kapott az Ózdi Hétvölgy Focisuli. Az alig pár hete alakult egyesülethez az ország több pontjáról érkeztek felajánlások, amelyeknek köszönhetően a gyerekek egységes kinézettel jelenhetnek meg majd a különböző eseményeken. Az egyesület egyébként a terveknek megfelelően halad, hiszen már közel száz regisztrált gyermek tartozik a kötélékükbe.

Nem egy átlagos edzés volt a pénteki az Ózdi Hétvölgy Focisuli növendékei számára. A szokásos módon kezdődött a program, vagyis az edzők által kiadott feladatokat végezték el a fiatalok. Közben a pálya szélén már sorban gyűltek az adományok. Az ünnepségen többek között Majoros Péter „Majka”, az egyesület alelnöke is szólt a megjelentekhez. Kiemelte, hogy egykor ő is része volt a helyi futballéletnek, és ezután is megpróbálja segíteni a tehetségek képzését.

„Én azért kerültem a képbe, mert tudják nagyon jól, hogy nekem a kapcsolataim Budapesten nagyon sok mindenben tudnak segíteni. Illetve már mostanra is segítettek. Én vagyok az a fajta ember ebben az egészben, aki mindig minden ajtót megpróbál majd kinyitni ahhoz, hogy ezek a gyerekek, akik minket választanak, megfelelő képzést kapjanak, és nem csak szakmailag” - hangsúlyozta Majoros Péter „Majka”, az Ózdi Hétvölgy Focisuli alelnöke.

Az eseményre az ország több pontjáról jöttek felajánlók. Egerből egy munkaruházatokat gyártó cég jóvoltából edzőpólókkal, Budapestről pedig egy sportszereket árusító vállalatnak köszönhetően különböző melegítőkkel és ruházati cikkekkel gazdagodott az egyesület. A jótékonykodók sorából most sem hiányzott városunk kábeltévé szolgáltatója. Tőlük labdák és pénzbeli segítség is érkezett több mint ötszázezer forint értékben.

„Maga a vállalkozás mindig is támogatta az ózdi sportot. Ezzel együtt azt a kezdeményezést, hogy az ózdi fiatal sportolók ne vándoroljanak el városunkból. Ezért mindenképp úgy éreztük, hogy az ügy mellé kell állnunk” - mondta ifj. Zubor László, az Ózd Kábel-Net Kft. műszaki vezetője.

A vezetők célja nemcsak az, hogy a sportszereknek köszönhetően egységes kinézetet biztosítsanak a fiataloknak, hanem az is, hogy egy idő után családias hangulat alakuljon ki, és erősödjön az egymásért küzdés. A kezdeményezés mellé városunk vezetése is odaállt.

„Én azonnal a támogatásomról biztosítottam a vezetőket. Nagyon fontos az utánpótlás nevelés, és nagyon fontos, hogy azok a fiatal srácok és lányok, akik a sportág iránt érdeklődnek, egy olyan ózdi klubba tudjanak járni, ahol megkaphatják a szükséges felkészülést” - emelte ki Janiczak Dávid, polgármester.

Az egyesület a terveknek megfelelően halad, hiszen jelenleg közel száz regisztrált gyermek tartozik a kötelékükbe. A hozzájuk érkező támogatásoknak köszönhetően a következő időszakban zavartalanul folytatódhat majd a megkezdett munka.


494_0_t 494_1_t 494_2_t 494_3_t
494_4_t 494_5_t 494_6_t 494_7_t
494_8_t 494_9_t 494_10_t 494_11_t
494_12_t 494_13_t 494_14_t 494_15_t
494_16_t
Vissza