Újabb jelöltek2019. szeptember 3. (kedd) 19:00 - Politikanews/8476_0_300.jpgÚjabb két független képviselőjelöltet és két kompenzációs listát vett nyilvántartásba a Helyi Választási Bizottság hétfő délutáni ülésén. Azok, akik indulni szeretnének az október tizenharmadikai helyhatósági választáson, augusztus 24-e óta gyűjthetik az ajánlásokat. Hogy kinek hány aláírást kell összegyűjtenie, választókerületenként változó, azt a Helyi Választási Iroda vezetője rögzítette határozatában.

A szeptember másodikán éjféli állás szerint a következő jelölteket vette nyilvántartásba a HVB. Polgármesterjelöltként Janiczak Dávid és Eke István nevével már biztosan találkozhatunk a szavazólapon.

Az egyes számú választókerületben Zsuponyó Anett, Tanács István és Vas István, a kettesben Garami György és Pintér László, a hármasban Angyal Béla, Tóth Pál és Bakk Tamás, a négyesben Farkas Péter Barnabás és Hevérné Holló Veronika, az ötösben Kellóné Mezőtúri Márta és dr. Vámos Henrietta, a hatosban Csák Árpád és Csorba Lajos, a hetesben Bertáné Várnay Ilona, Fodor Erika, Csutor László és Szőcs Zoltán, a nyolcasban Váradi József, Szendrei Péter és Obbágy Csaba, a kilencesben dr. Kósné Dargai Rita és dr. Csuzda Gábor, a tízesben pedig Fidrus Péter, Csépányi Róbert és Csépányi-Bárdos Róbertné már biztosan indulhat.

Kompenzációs listát eddig az Ózdiakért és Ózdért Egyesület, valamint a Fidesz-KDNP állított. Ajánlások gyűjtésére és az ajánlóívek leadására szeptember kilencedikéig van lehetőség, a HVB pedig folyamatosan veszi nyilvántartásba a jelölteket.

Vissza