Jótékony versengés2019. augusztus 15. (csütörtök) 19:00 - Híreknews/8417_0_300.jpgNegyedik alkalommal rendeznek augusztus 20-án horgászversenyt "Fogja ki az aranyhalat!" címmel az Ózdi Horgásztavon. Az elmúlt években igen nagy népszerűségnek örvendett a rendezvény, ezért idén újból megmérkőzhetnek egymással a pecások. A szervezők augusztus 19-ig fogadják a nevezéseket a helyszínen.

Az első három legtöbbet fogó horgász díjazásban részesül, illetve a legnagyobb halat zsákmányoló is serleggel térhet majd haza. Emellett még különböző utalványok is szerepelnek a nyeremények listáján, amelyet helyi vállalkozók ajánlottak fel. Azok között, akik a családjukkal látogatnak ki a rendezvényre, egy tízezer forintos belépőt sorsolnak ki a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Ugyancsak szerencsét próbálhatnak azok is, akik a párjukkal érkeznek, hiszen egy szerencsés egy vacsorautalványt nyerhet az egyik helyi étterembe. Ez egy különleges horgászverseny, hisz az értékes díjakon túl a jótékonyság is előtérbe kerül. Érdekesség, hogy idén először akkor is megkapják a felajánlást a kiválasztott szerveztek, ha kifogják a megjelölt halakat. Ha mégsem kerülnek partra a különleges uszonyosok, akkor duplázódik az előzetesen meghatározott összeg.

„Mivel a tavalyi évben a huszonötezer forintos felajánlást a Magyar Vöröskereszt Észak-Borsod Területi Szervezetének ózdi irodája kapta meg, és nagyon meghatott, hogy ők ezt ki fogják sorsolni a véradók között, most úgy gondoltam, hogy épp ezért idén nekik szánom a legnagyobb összeget, vagyis a százezer forintos utalványt. Az ötvenezer forintot az egyik nyugdíjas otthon, míg a huszonötezer forintot a Hódoscsépányi Általános Iskolában fogom vinni” - mondta Bakk Tamás, szervező.

Vissza