Ciklust értékelnek 10. (képgalériával)2019. augusztus 2. (péntek) 19:00 - Önkormányzatnews/8397_0_300.jpgUtolsó részéhez érkezett sorozatunk, amelyben városunk képviselő-testületének tíz, választókerülettel rendelkező tagja értékeli az ősszel lezáruló ciklust. Ma Zsuponyó Anett, az egyes számú választókerület jobbikos képviselője idézi fel a területen végbement fejlesztéseket.

Zsuponyó Anett jobbikos jelöltként került be a testületbe 2014-ben. Az egyes számú választókerületben élők érdekeit képviseli, így hozzá tartozik Cipó, Meggyes és a Vasvár út páratlan oldala is. 2006-tól védőnőként tevékenykedik ezen a területen, így jó a kapcsolata az itt élőkkel, a lakosság biztatására indult el az öt évvel ezelőtti képviselő-választáson. Azt mondja, a körzet mindegyik részén történtek fejlesztések, újítások.

„A Bethlen Gábor út teljes aszfaltozása, a Vasvár út 29-33. mögötti utcának az egyirányúsítása, és itt ferde parkolók kialakítása, a Vasvár 51-57. mögötti területen egy teljesen uniós játszótér kialakítása, és körbekerítése, valamint a Vasvár 69-nél is megújult a játszótér a hozzá tartozó lépcsővel együtt. A Vasvár 29-69. szakaszán a parkolócsíkok újrafestése” - emelte ki Zsuponyó Anett, az 1. sz. választókerület területi képviselője.

Emellett a Meggyesen új közvilágítási lámpatestek kaptak helyet, a régi reumakórház területét pedig megtisztították. A Vasvár úton létesültek új járdák, a meglévőket pedig új szakaszokkal folytonossá tették. Megoldódott továbbá annak az idős bácsinak az ügye, aki gyűjtögető életmódjával hosszú évek óta kellemetlenségeket okozott a környezetében élőknek. A Katona József úti óvoda riasztórendszert kapott, az utcában pedig rendbe tették a patakmedret, valamint mobil fekvőrendőrt is elhelyeztek. Az Építők útjának végén autóforduló létesült. Rendszeres területbejárásokkal, rendészeti akciókkal az áramlopással szemben is felléptek. A képviselő folyamatosan igyekszik tartani a kapcsolatot a választókerületben élőkkel.

„A körzetben történt újítások, fejlesztések mind-mind lakossági kéréseknek eleget téve történtek, amiket legtöbb esetben a fogadóórámon vetettek fel számomra. Köszönöm a bizalmat, amit kaptam, igyekeztem rászolgálni, hisz a választópolgárok jóvoltából vagyok itt. Számomra a legfontosabb mindig az volt, hogy a problémákat a lehető leghamarabb megoldjam” - hangsúlyozta Zsuponyó Anett.

Zsuponyó Anett a mindennapos beszélgetések mellett lakossági fórumokon és fogadóórákon is igyekezett meghallgatni az itt élők igényeit. 2015-től pedig a terület legnagyobb közösségi rendezvényeként minden évben megrendezik a Cipó-napot, amely idén augusztus tizedikén lesz.


397_0_t 397_1_t 397_2_t 397_3_t
397_4_t 397_5_t
Vissza