Ciklust értékelnek 5. (képgalériával)2019. július 24. (szerda) 19:00 - Önkormányzatnews/8364_0_300.jpgFolytatjuk sorozatunkat, amelyben városunk képviselő-testületének tagjai értékelik az ősszel lezáruló ciklust. Ma Tóth Pál, a hármas számú választókerület Fidesz-KDNP-s képviselője idézi fel a területen végbement fejlesztéseket.

A Fidesz-KDNP jelöltjeként indult a 2014-es helyhatósági választáson Tóth Pál. A szavazók bizalmának köszönhetően be is került a testületbe, ahol a hármas számú választókerület érdekeit képviselte. Azt mondja, ezt a ciklust az előzővel összehasonlítva szomorúság tölti el. Míg körzetében a 2014 előtti időszakban három nagyobb beruházás is megvalósult, addig most kevesebb eredményről tud beszámolni.

„A 2014 és 2019 közötti ciklusban jóval szerényebbek a teljesülések. Ezek közül első helyen az Árpád vezér út 20. számú épület felújítása van. Ezt két évvel ezelőtt mintegy 16 millió forintért sikerült, képviselői keretből közel egymillióval kipótolva felújítani” - mondta Tóth Pál, a 3. sz. választókerület területi képviselője.

Tóth Pál ezen kívül olyan munkákat említett még, mint a parkolóépítések a Bolyki főúton, a Bulcsú úton és a Lehel vezér úton. Az autók számának növekedésével ugyanis egyre nagyobb az igény a parkolókra is. Emellett a Lehel vezér úton új kutyafuttatót is kialakítottak, ahol az ebtulajdonosok rendezett körülmények között elégíthetik ki a négylábúak mozgásigényét. Ebben a ciklusban még két nagyobb munka van hátra.

„A Szabolcs köz végénél egy közel hétszázezer forintos összegből, a keretemből egy út meghosszabbítása, parkoló kialakítása történik majd. Illetve az ez évi 176 millió forintos aszfaltozási munkákból egy közel négymillió forintos nagyságrendű lesz az én körzetemben. Méghozzá a Bolyki főút 15-21. számú épületeknél, amiért közel három évig küzdöttem” - tette hozzá Tóth Pál.

A képviselő azt mondja, ő maga is a közelben lakik, még ha nem is a választókerületen belül. Szinte minden nap sétál a területen, így sok lakossági megkeresés érkezik be hozzá, de ő maga is igyekszik tartani a kapcsolatot az emberekkel, felmérni, hogy milyen megoldandó feladatok vannak ebben a városrészben.


364_0_t 364_1_t 364_2_t 364_3_t
364_4_t 364_5_t
Vissza