Gyors ózdiak (képgalériával)2019. július 23. (kedd) 19:00 - Sportnews/8359_0_300.jpgIsmét szép sikereket értek el a hétvégén az ózdi futók az ország határain belül és azon túl is. A rendező Marathon Club és partnere, a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány újra három távot kínált a terepfutás kedvelőinek Miskolcon.

Fábián Norbert a harmadik alkalommal megrendezett Diósgyőri Vár Trail-en próbálta ki felkészültségét, ahol a nyolc kilométeres távon állt rajthoz. A helyi lánglovag 42 perc 48 másodperc alatt teljesítette a feladatot, és ezzel az eredménnyel nem is akárki mögött ért a célba. Az abszolút mezőnyben mindössze a hatszoros Bécs-Budapest maraton győztes Bogár János tudta maga mögé utasítani 1 perccel. A verseny első felét együtt teljesítette a futóikonnal, ám az emelkedőkön nőtt az előnye, a technikás gyors lejtőkön pedig végleg elveszítette szem elől. Az ózdi tűzoltó második lett, kategóriáját pedig megnyerte.

Az Ózdi Teknőc Futó Club sportolója, Molnár Csaba egyedüli magyar indulóként egy horvátországi futóversenyen bizonyított. A tíz kilométeres távon száz versenyző közül 37 perc 40 másodperces teljesítményével negyedikként lépte át a célvonalat, korcsoportjában viszont nem talált legyőzőre, így a dobogó legelőkelőbb helyét foglalhatta el.

Képek forrása: facebook


359_0_t 359_1_t
Vissza