Ciklust értékelnek 1. (képgalériával)2019. július 15. (hétfő) 19:00 - Önkormányzatnews/8335_0_300.jpgBár a köztársasági elnök még nem írta ki az őszi helyhatósági választás konkrét időpontját, de az biztos, hogy októberben járulhatnak az urnákhoz a választópolgárok. Visszatekintünk az elmúlt öt évre, ma induló sorozatunkban városunk képviselő-testületének tagjai értékelik az ősszel lezáruló ciklust. Elsőként dr. Mészáros Miklós, a négyes számú választókerület független képviselője idézi fel a területen végbement fejlesztéseket.

Dr. Mészáros Miklós komoly politikai tapasztalattal rendelkezik, harminc éve tagja a képviselő-testületnek. 2014-ben függetlenként, de a Fidesz-KDNP támogatásával került be ismét. Nem sokkal a választás után azonban úgy döntött, hogy kilép a frakcióból. Az öt esztendőt értékelve úgy fogalmazott, nehezen indult be a munka, és sok volt a tapasztalatlan, új arc a testületben.

„Segítséget adtunk sokat a polgármesternek és a csapatának. Sok olyan eset volt, ahol vitatkoztunk. Három olyan alkalom volt, amikor picikét megbántam, hogy a függetlenségemet feladtam: amikor a Jobbik nem szavazta meg a Parlamentben a kvótát, a másik, amikor a lehallgatás alkalmával a jegyző és a polgármester vén hülyének nevezett, a harmadik alkalom pedig az útépítés volt” - mondta dr. Mészáros Miklós, a 4. sz. választókerület területi képviselője.

Dr. Mészáros Miklós azt mondja, háziorvosként és képviselőként egyaránt állandó, közvetlen kapcsolatban áll a négyes számú választókerületben élőkkel. A területen ebben a ciklusban az Újváros Téri Általános Iskola felújítása és bővítése volt a leglátványosabb beruházás, ez egy európai uniós pályázatból valósult meg. A képviselő az utakkal és járdákkal kapcsolatos munkákat említett, valamint az Újváros téren új, európai uniós szabványoknak is megfelelő játszótér is készült.

„Örülök, hogy ez a ciklus lement úgy, hogy nem történt olyan baj, ami miatt adósság keletkezett volna, vagy becsődöljünk. Egy biztos, hogy tanulni kell, és a jövőt illetően sokkal határozottabban és jobban vezetni a várost” - tette hozzá dr. Mészáros Miklós.

Ahogy dr. Mészáros Miklós fogalmazott, igyekezett képviselői keretéből az óvodai és iskolai rendezvényeket támogatni, valamint a Bolyoki Vigadalom és a Bolyoki Karácsony rendezvényeihez is hozzájárulni. Jó kapcsolatot ápol a városüzemeltetéssel, és igyekszik mindig tartalékolni, hogy szükség esetén tudjon segíteni a felmerülő problémákon.


335_0_t 335_1_t 335_2_t 335_3_t
335_4_t 335_5_t
Vissza