Városunk lett a Legvirágosabb Úti Cél 2019-ben2019. július 15. (hétfő) 19:00 - Városnews/8334_0_300.jpgÓzd nyerte a „Legvirágosabb Úti Cél” elnevezésű közönségszavazást 2019-ben, amelyet a legnépszerűbb közösségi portálon hirdettek meg a szervezők. Múlt hét hétfőn indult a Virágos Magyarország verseny internetes voksolása, ahol a harmincezer fő feletti települések mérettették meg magukat, és egy héten át, vagyis vasárnap éjfélig lehetett egy kattintással véleményt nyilvánítani.

Idén 22 város versengett ebben a kategóriában a címért, és több mint tizenötezer szavazatot gyűjtöttek be összesen. Városunk 2017-ben különdíjas lett, tavaly második helyet szerzett, most pedig végig vezetve, végül közel háromezer szavazattal tört az élre.

Az Ózdi Városüzemeltető Intézmény ebben az évben is mindent megtett, hogy elnyerje a közösség elismerését, több mint tizenötezer növény elültetése és gondozása dicséri dolgozóik keze munkáját.

A dobogón foglal még helyet Székesfehérvár és Cegléd is. Fontos információ, hogy most még csak a közönségszavazás sorrendjét hozták nyilvánosságra. A szakemberekből álló zsűri által kialakított végeredményt a Magyar Önkormányzati Főkertész Szövetség ősszel hirdeti ki. Azok között, akik a legnagyobb közösségi oldalon szavaztak, kertészeti ajándékutalványt sorsol ki a Turisztikai Marketingkommunikációs Ügynökség, településünk pedig oklevélben részesül majd.

Vissza