Zajlik a munka2019. július 3. (szerda) 19:00 - Sportnews/8295_0_300.jpgTöbb új játékossal bővült az Ózdi Kohász Sport Club első csapatának kerete. A Várhidi Péter vezette alakulat már javában készül a harmadosztály küzdelmeire. Ma délelőtt is összetartáson vettek részt a futballisták, ahol különböző szituációkat gyakorolnak be az éles meccsekre.

Az Ózdi Kohász Sport Club felnőtt csapata egyelőre bő kerettel végzi a tréningeket, több játékos is érkezett Várhidi Péterékhez. A felállás még nem fix, ám a jövő héten már kialakul, mely futballistákkal vág neki a gárda a következő idénynek. Az újak elégedettek az eddig látottakkal.

„A körülményekkel teljesen meg vagyok elégedve. Én úgy gondolom, hogy a csapat is jól fog teljesíteni. A célokat tekintve, minél előbb szeretnénk megnyerni az NB3-as bajnokságot. Úgy is állunk hozzá az egészhez” - mondta Gál Szabolcs, az Ózdi Kohász Sport Club játékosa.

„Nagyon jó az öltözői hangulat, ennek nagyon örültem. Minden körülmény adott a feljutáshoz” - nyilatkozta Lévai Norbert, az Ózdi Kohász Sport Club játékosa.

Sportos körökben egyébként köztudott, hogy nem mindig egyszerű Ózdra játékosokat hozni, ugyanis a város nevének hallatán többen visszakoznak a megállapodástól. Az Ózdi Kohász elnöke szerint nekik nem volt ilyen problémájuk.

„Az elmúlt év sikere után, hogy megnyertük a megye egyet és feljutottunk a harmadosztályba, nem volt nehéz játékosokat igazolni. Emellett a klub körül kialakult megbízhatósági index alapján, ilyen szempontból könnyű helyzetünk volt” - hangsúlyozta Gál László, az Ózdi Kohász Sport Club elnöke.

A csapat első hivatalos felkészülési mérkőzése jövő héten szerdán, vagyis július 10-én esedékes. A mieink akkor Diósgyőrbe látogatnak, hogy összecsapjanak a DVTK harmadosztályú gárdájával.

Vissza