Közös szórakozás (képgalériával)2019. június 30. (vasárnap) 21:41 - Sportnews/8288_0_300.jpgÉvadzáró sportprogramot szervezett az Ózdi Kohász Sport Club. A vezetőség minden szurkolót és érdeklődőt próbált megszólítani. Az esemény keretében érkezett városunkba a Socca Hungary csapata, akik segítségével kiderült, hogy ki lesz a legjobb a húsz formáció közül.

Az ország minden pontjáról érkező csapatokkal telt meg a Városi Stadion. Az Ózdi Kohász Sport Club évadzáró sportprogramot szervezett, és ennek keretében látogatott el hozzánk a Socca Hungary. A szervezet kispályás focitornák szervezésével foglalkozik, legközelebb például alig egy hónap múlva Zánkán lesz hasonló esemény.

„A Socca Hungary Bajnokon Ligája selejtezősorozatnak ez a második állomása. Ez az északkeleti régiónak a kupája. Köszönjük Gál László úrnak, hogy ezt lehetővé tette számunkra. Mondta, hogy kiváló minőségű pálya van, és ezen a vidéken kimondottan szeretik a focit. Különösen ezt az 5+1-es játékot” - mondta Hódi Richárd, a Socca Hungary médiareferense.

Az Ózdi Kohász Sport Club mindig törekszik arra, hogy lehetőséget biztosítson a csapatépítésre, és új kihívásokat állítson a játékosok elé. Ezúttal a Helyi Akciócsoport által kiírt egyik pályázat is segítette őket.

„Ebből a szakágból ez egy nagyon komoly színvonalú tornának mondható. A tehetségkutató program pedig úgyszintén sikeres, hiszen tudjuk, hogy közel száz gyerek érkezik a délutáni órákra, akik meg vannak méretve mindenféle sportágban. Azt gondolom, hogy a szüleikkel együtt nagyon komoly számú érdeklődő fog megmozdulni” - nyilatkozta Gál László, az Ózdi Kohász Sport Club elnöke.

A szervezők arról is gondoskodtak, hogy mindenki megtalálhassa számítását. Délután szabadtéri programokkal és kézműves foglalkozásokkal is készültek. Emellett egy tehetségkutató keretében biztosítottak lehetőséget helyi fiataloknak a bemutatkozásra, illetve különböző sztárvendégek is színpadra léptek.


288_0_t 288_1_t 288_2_t 288_3_t
288_4_t
Vissza