Újra futunk!2019. június 27. (csütörtök) 19:00 - Sportnews/8281_0_300.jpgPéntek este hatkor, vagyis holnap rajtol el az Ózdi Futónapok második állomása. A szervezők a Városi Stadionba várják a mozogni vágyókat, ahol most is 45 percen belül kell 10 kört lefutni ahhoz, hogy a júliusi záráskor esélyük legyen a fődíj, vagyis a kétszer ötvenezer forint elnyerésére.

A részvétel ingyenes, a programra a város honlapjának tájékoztatók menüpontjából letölthető regisztrációs lappal előzetesen lehet jelentkezni, de helyszíni nevezésre is van lehetőség. Ugyanitt a programmal kapcsolatban részletes információk is olvashatóak.

A célba érkezett futók a Sri Chinmoy Alapítvány egyedi emléklapját is megkapják, de számos, helyi vállalkozók által felajánlott nyereménnyel is gazdagodhatnak. A rendezvényen az Ózdi Állategészségügyi Telepet és a Kiskapudi Állatmenhelyet is lesz lehetőség támogatni. Négylábú képviselőik most is a helyszínen várják majd a futókat, szurkolókat. Motivációként pedig ellátogat a stadionba a tavalyi Spartathlon 246 kilométeres futóverseny negyedik helyezettje, aki egyébként az idei Ultrabalaton győztese is. Bódis Tamás a pályán biztatja majd a sportembereket.

Vissza