Európa Bajnok a Just Clear (képgalériával)2019. június 24. (hétfő) 19:00 - Sportnews/8263_0_300.jpgEurópa-bajnoki címet nyertek az Erica C. Dance School növendékei Balatonfüreden. A Magyar Látványtánc Sportszövetség és az International Dance and Song Association már tizedik alkalommal rendezi meg a megmérettetést. Június 20-25. között számos csapat száll versenybe azért, hogy elhozza a bajnoki címet.

Az ECDS táncosai közül elsőként a B. Branch lépett színpadra, profi gyermek kategóriában, ők ezüst éremmel zártak, ám a profi felnőtt duó a Just Clear, vagyis a Demeter Dorottya-Turcsányi Réka páros a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel, kiérdemelve az Európa-bajnoki címet.

Zsámbokiné Vadas Szilvia telefonos megkeresésünkre elmondta, hogy a hat nap alatt az időt a versenyzésen túl csapatépítéssel töltik, ma például sétahajózáson vettek részt. A táncos viadalok sora még nem ért véget, hiszen kedden, vagyis holnap profi felnőtt kategóriában a RUN PBC várja az ózdiak drukkját is, hiszen ők csillogtatják majd meg tehetségüket a szakértő zsűri előtt.


Képek forrása: Nafa Photo

263_0_t 263_1_t
Vissza