Elfogták a teknősgyilkost2019. június 17. (hétfő) 19:00 - Rendőrségnews/8234_0_300.jpgÓzdon fogták el azt a nőt, aki még június 13-án a Budapesti Állat és Növénykertben utcakövet dobott egy görög teknősre. Az országos médiában több helyen úgy közölték, hogy a feltételezett elkövető ózdi származású, ám ezt az információt a Budapesti Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg, csupán az elfogás helyének tényét.

Az esettel kapcsolatban a zuglói hatóságok rendeltek el nyomozást, és kevesebb mint húsz óra alatt azonosították, valamint az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével el is fogták az asszonyt. Ezt követően előállították, kihallgatták, valamint őrizetbe vették.

„A nyomozás természetesen folyamatban van. Egy személlyel szemben közöltünk megalapozott gyanút. A Budapesti Rendőr-főkapitányság indítványozta az ügyészség felé, hogy kezdeményezzék a letartóztatást. Ellenben a bíróság a nővel szemben bűnügyi felügyeletet rendelt el, így a nyomozás folyamatban van, és a nő bűnügyi felügyelet alatt áll” - mondta Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Vissza