Rövid kényszerpihenő (képgalériával)2019. június 11. (kedd) 19:00 - Városnews/8215_0_300.jpgFolyamatosan dolgoznak a munkások a Városi Strandfürdőt érintő problémán. Az elmúlt napokban több vendég panaszkodott, hogy elszíneződött a bőre, valamint a fürdőruhája. A szakemberek felderítették a hiba forrását és a tervek szerint a következő napokban normalizálódni fog a helyzet.

Alig több mint egy hete nyitotta meg kapuit 2019-ben először a Városi Strandfürdő. Már ekkor többen igénybe vették a szolgáltatást, ám az öröm nem tartott sokáig. A legnagyobb közösségi oldalon többen arra panaszkodtak, hogy a medence festéke befogta fürdőruhájukat, valamint a bőrükön is meglátszott a kék szín. Egy ózdi férfi családja is szembesült a problémával.

„Hazajöttek és mesélték, hogy ott sikálták magukat többen is. Több embert is befogott, de nem mindenkit. Szerintem nem mindenhol fogott, csak szakaszosan. Mikor hazaértek nagy nehezen sikerült leszednie magáról hígítóval. Próbálta a fürdőruhából kiszedni a festéket, de nem jött ki teljesen” - nyilatkozta Oláh Kálmán.

Az Ózdi Sport- és Élményközpont munkatársai a lehető legrövidebb idő alatt felderítették a probléma forrását. Igaz, hogy ehhez le kellett engedni a medencékből a vizet, ám ma már dolgoznak a helyreállításon.

„A strand felújítása során a munkálatok egy része a medence felületi hibáinak kijavítása volt. Ezeket a sérüléseket egy speciális anyaggal javították ki, majd utána lefestették, és úgy tűnik, hogy a festék nem tapad meg a felületen. A műszaki szakember szerint, aki a cégünknél dolgozik, ezt a festéket el kell távolítani az említett felületről, majd újra kell tölteni a medencét, és elméletileg megoldódik a helyzet. Így elkerülhető az a kellemetlenség, amit az elmúlt napokban a vendégeink tapasztalhattak” - mondta Nagy-Mengyi Péter, az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Amennyiben a tervek szerint zajlik a folyamat, és sikerül elhárítani a problémát, a hétvégén ismét birtokba vehetik a strandot a vendégek. Azokat, akik az elmúlt napokban kilátogattak a létesítménybe, és bizonyíthatóan a hiba miatt ment tönkre fürdőruhájuk, illetve annak blokkját be tudják mutatni, az Ózdi Sport- és Élményközpont valamilyen formában kárpótolja majd.


215_0_t 215_1_t 215_2_t 215_3_t
215_4_t 215_5_t 215_6_t
Vissza