Hűsítő kikapcsolódás (képgalériával)2019. június 3. (hétfő) 19:00 - Városnews/8188_0_300.jpgMegnyitotta kapuit a Városi Strandfürdő a vendégek előtt. Szombattól újra élvezhetik a város lakói a komplexum által nyújtott lehetőségeket. A felújítások nagy részét már elvégezték, ma már az utolsó simítások zajlottak a területen. A strand egész nyáron, az eddig megszokott rendben, vagyis minden nap reggel 9-től este 7-ig várja a fürdőzni vágyókat.

A májusi esős napok után hirtelen érkezett meg a meleg időjárás térségünkbe. Ennek is köszönhető, hogy június elején megnyitotta kapuit a Városi Strandfürdő. A kisebb utómunkálatokat leszámítva teljes felkészültséggel várják a vendégeket a komplexum dolgozói.

„Szerencsére sikerült kinyitnunk június 1-én a tervezett időpontban. Az előzmények sajnos egy kicsit húzósak voltak, hiszen a májusi időjárás megnehezítette a felkészülést a nyitásra, de szerencsére sikerült időben kinyitni. Ennek nagyon örülünk, köszönet ezért a munkatársaknak és az alvállalkozóknak, hogy feszített ütemben megcsinálták a munkálatokat” - mondta Nagy-Mengyi Péter, az Ózdi Sport- és Élményközpont ügyvezetője.

A nyitás előtt számos előkészület zajlott a strand területén. A takarításon és karbantartáson kívül több rekonstrukció is történt. A gépházban található tisztító- és vízforgatógépeket is felújították, illetve mindkét medencét egységesen újrafestették.

„Az önkormányzat minden évben jelentős költségeket szán arra, hogy a strandot megfelelő állapotban biztosítsuk a vendégek részére, idén is megtörtént a felújítás, idén sikerült kifesteni a medencéket, úgyhogy most már megszokott, egységes kék színben vár minden strandolót az ózdi strand. Én arra bíztatok mindenkit, hogyha jó idő van, akkor látogassa meg az ózdi strandot” - hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester.

Bár még kevesen voltak, a meleg idő miatt már a nyitáskor is lehetett látni fürdőzőket a strandfürdő területén. Az úszni vágyók mellett pedig többen napoztak is a nyár első napsugarai alatt.

„Azért jöttünk ki ugye a strandra, mert nagyon szép az idő, illetve szombaton nyitottak, és szerintem mindenkit hívogat a medence, mivel ugye itt a nyár” - nyilatkozta Zvelihár Barbara.

A Városi Strandfürdő folyamatosan várja fürdőzni vágyó vendégeit. A belépőjegyek tekintetében nem történt változás, emellett maradt a megszokott nyitvatartási idő, minden nap reggel kilenc órától egészen este hétig tart nyitva a komplexum.


188_0_t 188_1_t 188_2_t 188_3_t
188_4_t 188_5_t
Vissza