Pártelnöki látogatás (képgalériával)2019. május 22. (szerda) 19:00 - Politikanews/8145_0_300.jpgA Magyar Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula látogatott el városunkba. A politikus kifejtette, hogy hatalmas tétje van a választásnak, és azért szeretnének bekerülni az Európai Parlamentbe, hogy a dolgozók ott is hallathassák hangjukat. A delegáció először megtekintette az új sportparkot és a Városi Piacot, majd a pártvezető a városi televízió Háttér című műsorának vendége volt.

Legutóbb 2018. szeptember 10-én látogatott el városunkba Thürmer Gyula a Magyar Munkáspárt elnöke. Akkor a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban és a Bolyoki Vigadalomban is tiszteletét tette. A politikus most az európai parlamenti választás kapcsán érkezett Ózdra. A delegáció a nagyparkolóból indult útra. A pártvezető szerint az helyiek szavazata is kell ahhoz, hogy sikerrel szerepeljenek a voksoláson.

„Az Európai Unió és az Európai Parlament az ma nem a magyar embereké, és főleg nem a munkásoké és a szegényeké. A Magyar Munkáspárt azért is akar az Európai Parlamentbe bejutni, hogy valaki képviselje például az ózdi dolgozókat, a cigány lakosságot és az itt élő embereket. Mi nem vagyunk milliárdosok, nincsenek bankjaink és gyáraink, de a mi hangunkat is el kell juttatni az Európai Unióba” - mondta Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke.

A delegáció közösen megtekintette a nemrég elkészült sportparkot, majd a Városi Piacra vezetett útjuk. Az építmény elnyerte tetszésüket, hiszen minden új beruházás örvendetes. A Magyar Munkáspárt Központi Bizottságának tagja Kónya Béla kifejtette, hogy az az eszme, amit ők képviselnek nemcsak egy fogalom, hanem a múlt, a jelen és a jövő megtestesítése.

„Pillanatnyilag harminc éve a pártok jönnek-mennek. A Magyar Munkáspárt is kis párttá törpült, országépítő erőből egy pár ezer fős párttá alakult. A mókuskerék forog és a lényeg, hogy pártök jöttek, pártok mentek, de a Magyar Munkáspárt maradt” - hangsúlyozta Kónya Béla, a Magyar Munkáspárt Központi Bizottságának tagja.

Thürmer Gyula az Ózdi Városi Televízió szerkesztőségébe is ellátogatott. A vele készült beszélgetést teljes egészében a ma esti Háttérben láthatják.


145_0_t 145_1_t 145_2_t 145_3_t
145_4_t 145_5_t 145_6_t 145_7_t
Vissza