Bizottsági döntések (képgalériával)2019. május 14. (kedd) 19:00 - Önkormányzatnews/8115_0_300.jpgKöltségvetési témákról, beszámolókról és javaslatokról döntött ma délután az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság. Elsőként a képviselő-testület 2018. évi költségvetésének teljesítéséről tanácskoztak. Obbágy Csaba önkormányzati képviselő a kiadásokkal kapcsolatban fogalmazott meg kérdéseket, melyre Kovács-Hagyó Zoltán, a Pénzügyi és Gazdasági Osztály vezetője adott választ.

Ezután a 2018. évi költségvetési maradvány felhasználásáról döntöttek. Itt Obbágy Csaba módosító javaslattal élt, miszerint a fennmaradó összegből csoportosítsanak át egymillió forintot az egyházak támogatására. Janiczak Dávid, mint előterjesztő fogadta az indítványt. Kiderült a tanácskozás során az is, hogy több mint nyolc millió forintba kerül majd a Hétesi híd felújítása, így a későbbiekben forgalomkorlátozás nélkül haladhatnak majd rajta.

Ezt követően az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. beszámolója következett. Kiderült, hogy a strandon a medencék új festékréteget kaptak, valamint az is, hogy a Városi Lőtér újraindításával kapcsolatban is történtek egyeztetések. Végül az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. eredmény-kimutatását és a 2018. évi közhasznúsági jelentését hagyták jóvá. Végül minden pontot elfogadtak, és elfogadásra javasoltak a képviselő-testületnek.


115_0_t 115_1_t 115_2_t 115_3_t
115_4_t 115_5_t
Vissza