Országos elismerés (képgalériával)2019. május 8. (szerda) 19:00 - Rendőrségnews/8095_0_300.jpgA Polgárőr Érdemkereszt ezüst fokozatával tüntették ki Török-Buzás Péter munkáját a napokban. Az Országos Polgárőr Szövetség ilyen módon ismerte el az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársának tevékenységét.

Török-Búzás Péter munkája révén négy éve jelent kapcsot a rendőrség és a polgárőrség között. A két szervezet együttműködése kimondottan eredményesnek számít térségünkben. A kitüntetést dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, egykori ózdi kapitányságvezető, majd országos rendőr-főkapitány adta át.

„2015 óta vagyok összekötőtiszt az Ózdi Rendőrkapitányság és a járáson belüli polgárőrségek között. A feladatom lényegében az, hogy a rendőrség és a polgárőrség munkáját összehangoljam. Hetente tartunk egyeztetőfórumot, ahol megbeszéljük az előző hét eredményeit, illetve azt is, hogy milyen események várhatók, amiben számíthatunk a polgárőrség segítségére” - mondta  Török-Búzás Péter, az Ózdi Rendőrkapitányság őrnagya.


095_0_t 095_1_t 095_2_t
Vissza