Támogatói aláírások (képgalériával)2019. április 14. (vasárnap) 13:27 - Politikanews/8020_0_300.jpgTámogatói aláírásokat gyűjtöttek a Fidesz és a KDNP helyi aktivistái szombaton a Városi Piacon Orbán Viktor hétpontos EP-választási programjának erősítéséhez. Az eseményen Riz Gábor is jelen volt, és a május 26-i választás fontosságáról beszélgetett az emberekkel. Az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: a választás tétje az, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli politikát és megvédeni az európai embereket.

A Fidesz és a KDNP ózdi aktivistáival találkozhattak a vásárlókkal a Városi Piacon. A párt standjánál támogatói aláírásokat gyűjtöttek az Orbán Viktor által az európai parlamenti választásokra meghirdetett hétpontos programjához kapcsolódóan. Ebben Riz Gábor országgyűlési képviselő is aktív szerepet vállalt. A politikus úgy fogalmazott, hogy kis nép vagyunk, így számunkra kiemelten fontos az önrendelkezésünk megtartása, és az, hogy milyen lehetőségeink lesznek a jövőben.

„Európa szempontjából egy nagyon fontos választás előtt állunk, hiszen ebben a kaotikusnak látszó, és annak is érződő világban úgy gondolom nagyon fontos tudnunk, hogy hol a helyünk. A Fidesz-KDNP-nek egy nagyon fontos gondolata fogalmazódott meg az elmúlt évek tapasztalatai alapján, melyet Orbán Viktor hét pontban rögzített. Magyarország jövője akkor biztosított, ha egy erős nemzetek Európájában, és nem pedig egy Európai Unióban látjuk a magunk jövőképét” - fogalmazott Riz Gábor, országgyűlési képviselő.  

A vásárlók körében is népszerű volt a kormányfő hétpontos programja, így többen látták el kézjegyükkel a támogatói aláírások gyűjtésére szolgáló íveket. Voltak, akik felvetették azokat a problémákat, melyek megoldását várják, valamint véleményt alkottak a közelgő voksolással kapcsolatos esélyekről.

„Én szeretem a Fideszt, Fidesz szavazó vagyok. Nekünk nagyon sokat nyújtottak az elmúlt években” - mondta Madarász-Iliny Ildikó.

„Természetesen el fogunk menni szavazni, és részt fogunk venni a választáson” - hangsúlyozta Kéméndi Károly.

A Fidesz országos szinten az elsők közt adta le a választáson való induláshoz szükséges húszezer aláírást, de aktivistáik a következő napokban is gyűjtik még a támogatói aláírásokat Ózdon és városunk térségében is. A párt vezetői fontosnak tartják, hogy a magyar emberek ily módon is kifejezhessék véleményüket az EP-választással kapcsolatban.


020_0_t 020_1_t 020_2_t 020_3_t
020_4_t 020_5_t 020_6_t 020_7_t
Vissza