Koktélkeverő siker (képgalériával)2019. április 11. (csütörtök) 19:00 - Híreknews/8011_0_300.jpgA legjobb dekorációért járó díjat is bezsebelte Dániel Melinda a 66. Koktélkeverő Bajnokságon Palma de Mallorcán. Az ózdi lány múlt hónapban lett Ibiza koktélkeverő bajnoka, az ott elért eredményével kvalifikálta magát az április 9-i megmérettetésre a Baleár-szigetekre. Melindának a kisebb szigetek továbbjutóival kellett megmérkőznie, összesen huszonnyolc régiógyőztessel.

A feladat itt is hasonló volt, mint korábban, öt azonos összetételű italt kellett elkészítenie díszítéssel huszonkét perc alatt. Újdonsággént a versenyzőknek a színpadon a koktél összeállítása közben angolul kellett válaszolniuk különböző kérdésekre, amely szintén beleszámított a pontozásba. A fiatal hölgy dolgát nehezítette, hogy Amelyn elnevezésű koktélját az előírások miatt módosítania kellett, így a málna ízű gin helyett, gyümölcsvodkát használt, ez viszont már nem adta vissza azt az ízvilágot amelyet szeretett volna, a díszítést azonban tovább gondolta.

A viadalon négy kategóriában hirdettek eredményt, értékeltek összetettben, kiemelték a legjobb technikát, ízvilágot és dekorációt. A zsűri végül a legszebb kreációnak járó elismeréssel díjazta az ózdi lány törekvéseit. A Melinda Cocktail’s elnevezésű közösségi oldalon egyébként bárki figyelemmel kísérheti a fiatal hölgy munkáját.


Képek forrása: Rákosi Zoltán

011_0_t 011_1_t 011_2_t 011_3_t
011_4_t
Vissza