Párhuzamos munkák (képgalériával)2019. április 9. (kedd) 19:00 - Városnews/8002_0_300.jpgFolytatódnak a parkolóépítési munkálatok, padkát újítanak fel és a sövények átültetése is zajlik. Ma az Ózdi Városüzemeltető Intézmény munkatársai városunk több területén is párhuzamosan tevékenykedtek.

Reggel a Nagy Imre úti dühöngő mellett egy újabb parkoló kialakításán dolgoztak a szakemberek. Az érintett, mintegy húsz méteres szakaszt gépi erővel ásták ki, hamarosan megkezdődik a betonozás és az aszfaltozás is. Itt egy nyolc férőhelyes parkoló készül el a közeljövőben.

Az Újváros téren a játszótér és parkoló közé ültetik be azoknak a sövényeknek egy részét, amelyeket a Gyújtó térségéből szállítottak át ide. Arról korábban már beszámoltunk, hogy a hamarosan megépülő kerékpárút miatt történik az áttelepítés. A cserjék egy része a Munkás útra került, másik részét pedig ide ültetik a parkfenntartás munkatársai. A növények a gyermekek testi épségének megóvása érdekében is jó helyre kerülnek, hiszen így majd nem tudnak közvetlenül a parkolóba átszaladni a kicsik.

A Meggyesi feljáró felé, a Bocskai úton padkafelújítási munkálatok zajlottak már múlt hét óta. Az érintett területen több szakaszt is betonnal láttak el a dolgozók, a még meg nem kötött részekre forgalomelterelő táblák figyelmeztetik az autósokat. Az intézmény dolgozói az árkokban is kijavították a hibákat. Ma már az utolsó simítások is befejeződtek az utcában.


002_0_t 002_1_t 002_2_t 002_3_t
002_4_t 002_5_t 002_6_t 002_7_t
Vissza