Felemás döntetlen (képgalériával)2019. április 7. (vasárnap) 19:33 - Sportnews/7993_0_300.jpgBravúros játéka ellenére sem tudott győzni a Lóci DSE. Az ózdi hölgyek hatalmas lelkesedéssel küzdöttek a tabellán jóval előkelőbb helyen álló DVSC U22 ellen. Szinte végig vezettek, azonban részben a vitatható játékvezetői döntéseknek köszönhetően a vendégek felzárkóztak, majd egy időn túli hétméteressel a döntetlent is kiharcolták.

A hatodik helyezett Debreceni VSC U22-t fogadta a Marosi István Városi Sportcsarnokban a Lóci DSE. A mieink jobban kezdték a találkozót, az első félidőben voltak olyan szakaszok, amikor négy góllal is vezettek. Mind támadásban, mind védekezésben ellenfelük fölé nőttek, de a kapusbravúrokra is nagy szükség volt ahhoz, hogy folyamatosan előnyben kézilabdázhassanak.

Fordulás után a vendégek mindent megtettek az egyenlítésért, de a mieink végig tartani tudták az egy-két gólos előnyt. A lelátón közben vitatható játékvezetői ítéletek borzolták a kedélyeket, a Lóci többször is kettős emberhátrányban játszott. Az utolsó percben, egygólos ózdi vezetésnél a bírópáros érvénytelenített egy értékesített hazai büntetőt, majd a túloldalon fújt be egy hétméterest. Az időn túli dobást Sápi Boglárka nem hibázta el, így az utolsó utáni pillanatban egyenlített. Lóci DSE – DVSC U22 30-30. Barta Zsolt felemás érzésekkel értékelt a lefújás után.

„Hogyha az elején azt mondják, hogy egy pontot mi ma itt nyerünk, akkor aláírtuk volna. De a lányok nagyon jól játszottak a mai nap folyamán. Én nem nagyon szoktam foglalkozni a játékvezetéssel, de sajnos most úgy gondolom, hogy a játékvezetők elvettek tőlünk egy pontot” - emelte ki Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

A vendég debreceniek az ország egyik legjobb utánpótlásbázisával rendelkeznek. Ózdra esélyesként érkeztek, mégis nekik kellett az eredmény után futniuk. Edzőjük kritikus véleményt fogalmazott meg saját csapatával szemben.

„Rendkívül színvonaltalanul kézilabdáztunk, az ellenfelünk minden hibánkat kihasználta. Az, hogy az ellenfél szélsője meghatározó szerepet kapjon, mindent elmond a védekezésünkről. Gyakorlatilag betörésből kaptuk a góljaink kilencven százalékát. Színvonalon aluli volt a védekezésünk, ezt már csak a támadójátékunk múlta alul” - értékelt Győrvári Viktor, a DVSC U22 edzője.

A Lóci DSE a bravúros döntetlent követően változatlanul a kilencedik helyen áll az NB2 északkeleti csoportjában, míg a Debrecen továbbra is hatodik. A mieink legközelebb április 27-én lépnek pályára, akkor a sereghajtó Szepa KSE lesz az ellenfél a Marosi István Városi Sportcsarnokban.


993_0_t 993_1_t 993_2_t 993_3_t
993_4_t 993_5_t
Vissza