Teljes útzár (képgalériával)2019. március 20. (szerda) 19:00 - Városnews/7921_0_300.jpgTeljes útlezárás lesz holnaptól a Piac és a Sárli út kereszteződésében. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk városunk nyolcadik körforgalma épül majd meg az érintett területen a kerékpárúttal kapcsolatos sikeresen elnyert pályázat keretében.

A kivitelező cég dolgozói ma kora délután kezdték összeszerelni az erre vonatkozó táblákat, amelyeket az építési rész körülbelül ötven méter sugarú körében helyeznek el, így négy irányból számíthatnak lezárásra a gépjárművezetők. A környező parkolók nagy része használható lesz, az épületek, üzletek járművel-gyalogosan elérhetőek maradnak. Bár utóbbi esetben a munkaterületet nagy körültekintéssel kell megközelíteni. A teljes forgalomkorlátozás bevezetése azért is fontos, mert így gördülékenyebben haladhat a munka, a tervek szerint április második felében az autósok, gyalogosok is birtokba vehetik az új körforgalmat, amely jelentősen meggyorsítja majd a közlekedést.

„Az oszloposakat még a mai nap folyamán kihelyezzük, de le lesznek fóliázva, ugyanis csak holnap reggel nyolc órától fognak élni jelzések. A többi táblát holnap reggel a nyolc órai záráskor fogjuk kipakolni. Ezzel egyhuzamban elindul a kivitelezése a körforgalomnak, illetve ezzel párhuzamosan a Hódos-patak felett lévő hídnak a szélesítése, illetve a kerékpárút és a gyalogjárdák építése” - mondta Gyurkó Tibor, a Lasped Kft. építésvezetője.


921_0_t 921_1_t 921_2_t 921_3_t
921_4_t 921_5_t 921_6_t 921_7_t
Vissza