Építsünk lehetőséget!2019. március 8. (péntek) 19:00 - Híreknews/7884_0_300.jpgA Halmozottan Sérültek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szülőszövetsége nyerte az egyik áruházlánc „Ön választ, mi segítünk” pályázatát. A vállalat már ötödször hirdette meg a lehetőséget a Magyar Adományozói Fórummal közösen, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Országszerte két és fél millió zsetont dobtak be a résztvevő szervezetek projektjei mellé a vevők.

Ózdon idén faluszépítő, egészségmegőrző és közösségépítő kezdeményezéseket támogathatnak szavazataikkal a vásárlók. Most a Halmozottan Sérültek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szülőszövetsége által megálmodott „Építsünk lehetőséget” című kezdeményezés nyerte el leginkább a helyiek és a kazincbarcikaiak tetszését, ugyanis 18.619 szavazattal ők zártak az élen.

Az elnyert négyszázezer forintból a szövetség tagjai az Ózdon működő Fejlesztő Iskola halmozottan sérült 26 tanulója részére fog létrehozni egy gumilapokból álló közösségi teret, amely segítségével ők is megtapasztalhatják a szabadban eltöltött játék örömét, illetve képességeiket a szakemberek szabadtéren is fejleszteni tudják.

Vissza