Farsangi karnevál (képgalériával)2019. március 4. (hétfő) 19:00 - Kultúranews/7868_0_300.jpgA Bolyky Tamás Általános Iskolai diákjai is elűzték a telet. A karnevált ez alkalommal rendhagyó helyszínen, vagyis a Digitális Erőműben tartották meg. A hagyományos báli keringő és palotás után a felhőtlen szórakozás került a középpontba. Az iskola szeretne hagyományt teremteni, és szorosabb kapcsolatot kiépíteni a Gyár úti intézménnyel.

Idén rendhagyó helyszínen, a Digitális Erőműben szervezték meg a Bolyky Tamás Általános Iskola farsangi mulatságát. A tradíciókat követve a fő attrakció a palotás és a nyolcadikosok keringője volt, amelyet nagy várakozás előzött meg.

„Izgulok nagyon. Egyébként jó visszagondolni a próbákra, és majd erre a napra is biztosan jó lesz visszagondolni” - mondta Varga Lili, a Bolyky Tamás Általános Iskola tanulója.

„Sikerült jól összeszokni. Örülök, hogy itt lehetek, hogy sikerült összerakni a koreográfiát. Már két hónapot készültünk rá” - nyilatkozta Pálfi Milán, a Bolyky Tamás Általános Iskola tanulója.

A színpadon minden fiatal igyekezett a legjobbat kihozni magából, és most is látványos koreográfiával készültek. Az iskola diákönkormányzata azért döntött a helyszínváltoztatás mellett, mert szerették volna, ha a helyiek birtokba veszik a Digitális Erőművet.

„Nagyon reméljük, hogy egy tradíció lesz belőle. Nagyon sok pró és kontra vélemény érkezett a helyszínnel kapcsolatban. Meglátjuk, hogy a szülőknek mi lesz a véleménye. Azért jöttünk a Digitális Erőműbe, mert szerettük volna Ózd lakosságának felhívni a figyelmét arra, hogy van itt ez a különleges épület. Ez a város múltját idézi az Ózdi Kohászati Üzemeket” - fogalmazott Lestál Ilona, a diákönkormányzatot segítő pedagógus.

Az iskolának egyébként közös projektje is van a Gyár úti intézménnyel, ugyanis a Digitalizáció fejlesztése a közoktatásban elnevezésű kezdeményezésben is együttműködnek.


868_0_t 868_1_t 868_2_t 868_3_t
868_4_t 868_5_t 868_6_t 868_7_t
868_8_t
Vissza