Hazai győzelem (képgalériával)2019. február 25. (hétfő) 19:00 - Sportnews/7842_0_300.jpgItthon tartotta a bajnoki pontokat az Ózdi Városi Sport Egyesület asztalitenisz szakosztálya. A mieink a Miskolci Egyetem Atlétikai és Futball Club pingpongosait látták vendégül és magabiztos játékkal nyerték a párharcot. Az ózdiak jelenleg az NB III-as tabella negyedik helyén állnak.

Ismét pingponglabda-pattogástól volt hangos az Árpád Vezér Általános Iskola tornaterme. Az Ózdi Városi Sport Egyesület asztalitenisz szakosztálya jelenleg az NB III. mezőnyében harcol a bajnoki pontokért. Ez alkalommal a Miskolci Egyetem Atlétikai és Futball Club pingpongosait látták vendégül a pontvadászat tizenharmadik fordulójában. A hazaiak a találkozó elején magukhoz ragadták a kezdeményezést, és végül kiderült, hogy egyetlen szettet sem engedélyeztek a vendégeknek. Összesítésben az ózdiak 18:0 arányban diadalmaskodtak. Barak Viktor szerint az utánpótlás helyzete a legégetőbb kérdés.

„Mindig is volt utánpótlás, ám most egy kicsit megcsappant. Nincs olyan támogatás, amivel lehetne ezt finanszírozni. Az egész utánpótlás nem igényel nagy anyagi ráfordítást. Kell borítás, ütő, labda. Asztalok vannak, szóval csak gyerekeket kellene bevonni” - hangsúlyozta Barak Viktor, az Ózdi Városi Sport Egyesület csapatának tagja.

A vendégek sereghajtóként érkeztek Ózdra, így elmondásuk szerint várható volt, hogy nem sok babér terem számukra. A csapatvezető eredménytől függetlenül jónak értékelte a mérkőzést.

„Eleve tartalékosan jöttük, mert az egyik legjobb játékosunk Budapesten rendőr, és ez alkalommal nem tudott velünk tartani, én pedig lázasan jöttem. Egy fiatal titánt hoztunk, aki még nincs azon a szinten, hogy itt labdába tudjon rúgni. Nem is ment nagyon a játék, hiszen idegenben minden más, emellett az ózdiak olyan borításokat használnak hagyományosan évtizedek óta, amelyeket mi nem szoktunk meg” - nyilatkozta Csorba István, a MEAFC csapatvezetője.

A mieink a győzelemnek köszönhetően a tabella negyedik helyén állnak. Az ózdiak a következő fordulóban a jelenleg hatodik helyezett Füzesabony otthonába látogatnak, hogy további pontokat gyűjtsenek, és közel tudjanak maradni az élmezőnyhöz.


842_0_t 842_1_t 842_2_t 842_3_t
842_4_t 842_5_t 842_6_t
Vissza