Az utolsó napok2019. február 13. (szerda) 19:00 - Sportnews/7802_0_300.jpgA felkészülés hajrájába ért az ÓAM-Ózdi KC felnőtt együttese. Szakál György tanítványai még január elején indították el az edzéseket. A piros-kékek most szombaton kezdik meg a Törökszentmiklósi Székács ellen a tavaszi idényt, és az addig hátralévő időt is tréningekkel töltik majd.

Ismét kézilabda-pattogástól hangos a Marosi István Városi Sportcsarnok. Az ÓAM-Ózdi KC első csapata még január elején kezdte meg az alapozást. Azóta egy több elemet magába foglaló programot teljesítettek az ózdiak, és számos edzőmeccsen tehették próbára tudásukat.

„A játékosok sérülésmentesen érkeztek vissza a felkészülésre. Én úgy gondolom, hogy egy jó hangulatú és tartalmas felkészülést tudtunk végezni. Voltak NB I/B-s és NB II-es ellenfeleink is ezalatt az időszak alatt. Ahogy már többször elmondtam, nem igazán az eredmény volt a lényeges, hanem az, hogy találjuk meg az új csapatot” - mondta Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője.

Több új arccal is találkozhatnak majd a szurkolók. Péter Attila például Egerből érkezett Ózdra.

„A téli átigazolási időszakban Szakál György megkeresett, hogy segítségére tudnék lenni a csapatnak a mérkőzések során. Azt látom, hogy a csapategység az jó, a tréningezés jól sikerült, és remélem, hogy sikerül elérni a kitűzött célokat” - nyilatkozta Péter Attila, az ÓAM-Ózdi KC játékosa.

A mieink most szombaton kezdik meg a menetelést az NB I/B keleti csoportjában. A nyitányon a Törökszentmiklósi Székácsot fogadják a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A piros-kékek egyébként a tabella tizedik helyéről várják a folytatást.

Vissza