További támogatás2019. február 5. (kedd) 19:00 - Egészségnews/7777_0_300.jpgTovábbra is várja a támogatást a daganatos kislány családja, bár már közel százezer forint összegyűlt, ebből még nem tudják finanszírozni a német utat.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk a kislánynak rosszindulatú májdaganata van, amit már kemoterápiával is kezeltek, viszont az nem volt elegendő. A kis Heninek teljes szervátültetésre van szüksége, amelyet csak Németországban tudnak elvégezni. A hangonyi család már több felajánlást is kapott, a városi televízión keresztül is megpróbálták segíteni őket, főleg a kinti lakhatás megoldásával, de van aki ruhákkal, pelenkákkal, vagy éppen tolmácsolással. Az édesanya továbbra is várja a felajánlásokat és emellett nagyon hálás az eddigiekért is.

„Most jelen pillanatban hetvenezer forint gyűlt össze és köszönöm szépen ezt az eddigi támogatást a kedves nézőknek. Még körülbelül ötszázezer forint kellene ahhoz, hogy fel tudjam vinni Pestre, illetve az ottléthez egy másfél héten keresztül és onnan fognak minket Németországba szállítani, de az ottlétet még nem tudom, hogy hogy fogjuk megoldani” - nyilatkozta Balogh Mariann, édesanya.

Vissza