Felsőházi rájátszás (képgalériával)2019. január 28. (hétfő) 19:00 - Sportnews/7744_0_300.jpgVereséget szenvedett hazai pályán a SalgÓzd Teke Klub a Ferencvárosi Torna Clubbal szemben. A vendégek egyértelműen erősebb kerettel rendelkeznek a mieinknél, de a hazaiak megnehezítették a zöld-fehérek dolgát. A mieink a férfi Szuperliga rájátszásában a legjobb öt csapattal mérik majd össze erejüket a tavaszi fordulók során.

A Ferencváros elleni összecsapással vette kezdetét a SalgÓzd Teke Klub hazai szereplése a férfi Szuperliga felsőházi rájátszásának második fordulójában. A mieinknél a legjobb teljesítményt ezen a héten Telek Tamás nyújtotta. A játékos 572 fát ütött, így egy csapat- és három szettponttal járult hozzá az ózdi eredményhez. Ezen a héten ez sem volt elég, hiszen a Fradi tekései a mérkőzés alatt végig kiegyensúlyozottan játszottak. A végeredmény: SalgÓzd Teke Klub – Ferencvárosi Torna Club 2-6.

„A szezonról nagyon jó véleményem van. Ilyen jó idényünk még nem volt, mert a legrosszabb esetben is a hatodik helyen végzünk. Még ettől is végezhetünk előkelőbb helyen, mert a Szolnokkal is fogunk játszani. Amennyiben őket legyőzzük esélyesek vagyunk az ötödik helyre” - nyilatkozta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.

A vendégek egyértelműen erősebb kerettel rendelkeznek a miénknél, ám a hazai játékosok érdemeit növeli, hogy a találkozó végére alig több mint száz fa különbség állt az eredményjelző táblán. A vendégek hozták a kötelezőt.

„Egyértelműen győzni jöttünk a SalgÓzd csapatához. Az őszi szezonban is itt játszottunk, és akkor is sikerrel zártuk az összecsapást. Az elsődleges célunkat már sikerült teljesíteni, hiszen az volt a terv, hogy a rájátszásba, vagyis a Szuperliga felsőházába kerüljünk” - értékelt Hertelendi István, a Ferencvárosi Torna Club tekeszakosztályának vezetője.

A mieink a férfi Szuperliga rájátszásában a legjobb öt csapattal mérik majd össze erejüket a tavaszi fordulók során. A következő körben az ózdiak a Szolnok otthonába látogatnak, így nagyon értékes pontokat szerezhetnek a végelszámolás szempontjából.


744_0_t 744_1_t 744_2_t 744_3_t
744_4_t
Vissza