Sport és Média IV.2019. január 7. (hétfő) 19:00 - Oktatásnews/7673_0_300.jpgAz Olvasóban folytatódik az Ózdi Szabadegyetem nyolcadik évada. Az év első előadása január kilencedikén, szerdán 17 órakor kezdődik Sport és Média IV. címmel.

A házigazda Vincze Ottó egykori válogatott labdarúgó, vendégei pedig dr. Csisztu Zsuzsa sport szakjogász, Szőnyi Ferenc ultramaratonista, aki elsőként és egyedüliként ért célba a világ legnehezebb futóversenyén a Himalájában. Szepessy László masters világ- és Európa-bajnok súlyemelő, valamint Agyagási Ákos, többszörös ironman.

Az esemény ezúttal jótékony célt is szolgál, egy eredeti Bayern München sapkára lehet licitálni egészen az előadás kezdetéig, amelynek bevételét az Almási Balogh Pál Kórház javára ajánlják fel. A program könyvbemutatóval lesz egybekötve, a beszélgetés után Csisztu Zsuzsa gyermekekről, szülőkről írt könyvét fogja népszerűsíteni, amelynek címe: Kis gyerek, kis gond - ez valami vicc?

A virtuális iskolaként működő rendezvény bárki számára ingyenesen látogatható. Dancsok Tamás, az esemény szervezője abban bízik, hogy sokaknak sikerült felkelteni az érdeklődését a témák iránt.

„Egy nagyon-nagyon jó előadásnak nézünk elébe, azt remélem, hogy az Ózdi Teknőc Futó Club minden tagja, valamint minden ózdi sportoló el fog jönni. Hiszen lehet majd velük beszélgetni, autogramot kérni, fotózkodni, nem utolsósorban pedig ezeket a csodálatos életutakat megismerni, és kiderül, hogy mi viszi előre ezeket az embereket. Erről lesz szó a szerdai előadáson” - mondta Dancsok Tamás, szervező.

Vissza