Mozgalmas hétvége (képgalériával)2019. január 7. (hétfő) 19:00 - Sportnews/7672_0_300.jpgEgy elmaradt mérkőzést pótolt szombaton az Ózdi Sakk Sportegyesület. A mieink a Berentével csaptak össze a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztály Borbély Zoltán csoportjában. Végig kiélezett partikat vívtak egymással a felek, így az utolsó táblán dőlt csak el a bajnoki pontok sorsa. Vasárnap pedig a Szirmabesenyővel mérték össze erejüket a helyi stratégák.

Mozgalmas hétvégén van túl az Ózdi Sakk Sportegyesület. A mieink a Berente csapatát fogadták az Olvasóban. Jellemző volt, hogy nagyon szoros partikat vívtak egymással a játékosok, így az eredmény is ennek megfelelően alakult. A hazaiak 6,5-5,5 arányban múlták fölül a vendégeket.

„Ugye ez egy elhalasztott mérkőzés volt a Berente kérésére, ugyanis december 9-én kellett volna lejátszani. Sajnos az élet közbeszólt, betegség, családi dolgok és haláleset is. Ezúton is szeretnénk részvétet nyilvánítani a berentei csapatvezetőnek” - fogalmazott Molnár Milán, az Ózdi Sakk Sportegyesület elnöke.

A Berentei Sakk-kör elnöke, Nagy László az ózdi tradíciókat méltatta, hiszen csapatunk egykor magasabb osztályban is szerepelt.

„Én remélem, hogy az Ózd gyökeret ver a megyei első osztályban. A felállást tekintve én biztos vagyok benne, hogy bent fognak maradni” - nyilatkozta Nagy László, a Berentei Sakk-kör elnöke.

Vasárnap az ózdi sakkozók a bajnokság aktuális fordulóját is lejátszották. A második napon nem sikerült a bravúr a fiataloknak, így 6,5-5,5 arányban maradtak alul a Szirmabesenyői Sakk és Szabadidő Sportegyesülettel szemben.


672_0_t 672_1_t 672_2_t 672_3_t
672_4_t 672_5_t 672_6_t 672_7_t
672_8_t
Vissza