Új sportszerek (képgalériával)2018. december 20. (csütörtök) 19:00 - Aktuálisnews/7645_0_300.jpgSportszerekkel gazdagodott a Sajóvárkonyi Általános Iskola diákserege. Az adományozás a helyi Fidesz női tagozatának felajánlásai révén jöhetett létre. Az ajándékcsomag olyan labdákat és játékokat tartalmaz, amelyeket az intézmény tanulói főként testnevelés órákon használnak majd az új évtől.

A Sajóvárkonyi Általános Iskola kilences tantermében gyűlt össze a tantestület ma reggel az első óra előtt, hiszen a helyi Fidesz női tagozatának kollektívája látogatott hozzájuk, és nem érkeztek üres kézzel. A karácsonyfa alá csupa hasznos felajánlás került. Dr. Vámos Henrietta a Fidesz Ózdi Alapszervezetének elnöke elmondta, közösen választották ki, hogy mivel kedveskedjenek a peremkerületen iskolába járó gyerekseregnek.

„Karácsony előtt az ember igyekszik egy kicsit jobb lenni, még a szokásosnál is. Minden évben egy intézményt szeretnénk megajándékozni. Így az idén a Sajóvárkonyi Általános Iskolára esett a választás” - mondta dr. Vámos Henrietta, a Fidesz Ózdi Alapszervezetének elnöke.

Obbágy Csaba az intézmény igazgatója elmondta, hogy nagyon jól választottak a felajánlók, hiszen épp olyan eszközök és játékok kerültek bele a csomagba, amelyeket a leginkább kedvelnek a diákjaik.

„Az első szó mindenképpen a köszönöm. Megleptek bennünket, és jól esik ez a törődés, mert néha úgy érezni itt a széleken, hogy egyfajta mostohagyermekként kezelik magát az intézményt. Annál is inkább jól esik ez a törődés” - hangsúlyozta Obbágy Csaba, a Sajóvárkonyi Általános Iskola igazgatója.

Hosszú még a tanév, így az iskola vezetése úgy döntött, hogy a sportszereket csak a téli szünet után kezdik majd el használni a tanulók, hogy már az új kellékekkel kezdhessék meg a 2019-es esztendőt.


645_0_t 645_1_t 645_2_t 645_3_t
645_4_t 645_5_t 645_6_t
Vissza