Fényes érmek (képgalériával)2018. december 20. (csütörtök) 19:00 - Sportnews/7644_0_300.jpgIsmét a megye legjobbjai a Delfin-lányok. Juhász Lászlóné tanítványai ebben az esztendőben is maguk mögé tudták utasítani a kortársakat. Ennek megfelelően a II. és III-IV. korcsoportban is megszerezték a bajnoki címet, emellett egyéniben is remekeltek a lányok. Folytatás az országos elődöntőben.

A Delfin-lányok az Újváros Téri Általános Iskola negyvenedik születésnapi ünnepségén is színvonalas produkciót mutattak be a megjelenteknek. Ezzel szinte egy időben kellett felkészülniük a diákolimpia megyei döntőjére is. Ennek megfelelően edzőjük is izgatott volt a megmérettetés előtt.

„Kissé szorongva indultunk el Miskolcra, nemcsak a gyerekek, hanem én is. Nem tudtuk, hogy milyenek lesznek az ellenfelek. Nyolc csapat vett részt a megmérettetésen, ami ebben az évben elég nagy számot jelent. Nagy volt az izgalom, hogy a mostani teljesítményünk, amit két hét alatt újítottunk meg, mire lesz elég” - nyilatkozta Juhász Lászlóné, az Újváros Téri Általános Iskola edzője.

A lányok idén sem okoztak csalódást, és bár rövid idejük volt az elemeket tökéletesíteni, fel tudták venni a versenyt a többi tornásszal. Végül a II. és III-IV. korcsoportban is megszerezték a bajnoki címet, emellett természetesen egyéniben is többen dobogóra állhattak.

„Nagyon jó volt a verseny. Felkészülni nehéz volt, mert ugye készültünk az iskola negyvenéves évfordulójára is. Ettől függetlenül nagyon örültünk, hogy elsők tudtunk lenni” - mondta Mocsárkó Nóra, a III-IV. korcsoport egyéni- és csapat első helyezettje.

A lányokra most pihenő vár, hiszen az utóbbi időszak eseményei kapcsán nem csak fizikálisan, de szellemileg is kimerültek. A téli szünet után azonban ismét elindulnak az edzések, hiszen eredményeiknek köszönhetően kvalifikálták magukat a torna diákolimpia országos elődöntőjébe.


644_0_t 644_1_t 644_2_t 644_3_t
644_4_t 644_5_t
Vissza