Támogatott sportolók (képgalériával)2018. december 19. (szerda) 19:00 - Sportnews/7643_0_300.jpgTrambulinokat kapott az Ózdi Football Club judo szakosztálya. Az eszközök a klub valamennyi fiataljának a munkáját is megkönnyítik, hiszen a sportolók egyensúly- és mozgásképességüket fejleszthetik majd velük a jövőben. A kellékeket szabadtéren állítják fel, hogy azokat az utánpótlás minden tagja ki tudja majd használni.

Egy felajánlás átadása kapcsán gyűltek össze az érintettek a Városi Stadion főépületének klubhelyiségében. Az Ózdi Football Club több tagja is kiemelte, hogy a kapott trambulinok nemcsak a küzdősportolók, hanem az összes utánpótlásban pallérozódó fiatal mozgáskoordinációját és egyensúlyát is nagy mértékben javítják és fejlesztik majd.

„A klub most már több szakosztállyal is működik, és én azt gondolom, hogy ez egy nagy ajándék. Én is személyesen, mint az Ózdi Football Club elnöke, nagyon szépen köszönök a felajánlónak. Ez egy nagyon nagy segítség az összes szakosztálynak, szakmai szempontból is” – hangsúlyozta Gál László, az Ózdi Football Club elnöke.

A klub judo szakosztályának edzője Tarr Mihály elmondta, hogy miért esett a választás a trambulinokra. Kiemelte, hogy abban bízik, hogy az új kellék használatával még jobb eredményeket érhetnek majd el.

„Bevallom, hogy magának a trambulinnak nem vagyok a szakavatott ismerője. Mindenképp utána nézek és keresek egy olyan szaktanárt, akinek a segítségével és mentorálásával el tudjuk kezdeni ezeket a gyakorlatokat” - mondta Tarr Mihály, az Ózdi FC judo szakosztályának edzője.

Ezek után Rózsa Sándor a támogató cég ügyvezetője úgy fogalmazott, hogy fontos a judo sportág helyi képviselőinek támogatása. Mindig is lényeges volt számukra az adakozás, és ebben az esetben Tarr Mihály személyisége győzte meg őket.

„Egy személyes találkozó keretein belül mind az energiája, mind a lojalitása a judo sportág felé meglepett és letaglózott minket. Ebből kifolyólag a cégen belül összeültünk és kitaláltuk, hogy mit szeretnénk, és milyen támogatást tudnánk nyújtani” - nyilatkozta Rózsa Sándor, a Wama Mont Kft. ügyvezetője.

Az ÓFC edzője az átadás végén judo ruhákról és további kellékekről beszélgetett a támogatóval. A felajánló cég munkatársai végül elhelyezték az egyik irodában az eszközöket, melyet később szabadtéren állítanak majd fel. Így az utánpótlás minden tagja megfelelően kihasználhatja őket.


643_0_t 643_1_t 643_2_t 643_3_t
643_4_t 643_5_t 643_6_t 643_7_t
Vissza