Nemes cselekedet (képgalériával)2018. december 15. (szombat) 13:45 - Aktuálisnews/7628_0_300.jpgCipő és ruhaadományok érkeztek a II. János Pál Katolikus Általános Iskolába. A felajánlás a fővárosból érkezett, egészen pontosan a Budahegyvidéki Evangélikus Egyházközség tagjaitól.


Először felvették a kapcsolatot Tóth Melindával az Ózdi Evangélikus Egyházközség lelkészével, aki egyből a helyi egyházi iskolára gondolt a lehetőség hallatán. Az intézmény vezetője, Kocska Ágnes kiemelte, hogy a náluk tanuló fiataloknak az ehhez hasonló hétköznapi dolgokra is igen nagy szükségük van. Az adományozók már régóta szerettek volna rászorulókon segíteni.

„Évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennünk a szándék, hogy keressünk olyan kapcsolatot, amelyen keresztül nehezebb sorsú családokat támogathatunk. A fiataljainkkal érkeztünk Ózdra, mert fontosnak tarjuk, hogy őket is bevonjuk ebbe a kezdeményezésbe, és láthassák a jótékonykodás folyamatát” - hangsúlyozta Keczkó Pál, lelkész, a Budai Evangélikus Egyházmegye esperese.


628_0_t 628_1_t 628_2_t 628_3_t
628_4_t
Vissza