Díjazott rendőrök (képgalériával)2018. december 11. (kedd) 19:00 - Városnews/7613_0_300.jpgÖt rendőr vehetett át elismerést a Polgármesteri Hivatal jegyzői tárgyalójában. Ózd Város Önkormányzata több mint tíz esztendeje ismeri el ilyen formában azokat az egyenruhásokat, akik az adott évben kiemelkedően végezték feladataikat. Az eseményen szó esett többek között a városi ügyekről is.

Ismét egyenruhásokkal telt meg a Polgármesteri Hivatal jegyzői tárgyalója. Mostanra hagyománnyá vált, hogy az esztendő végén az önkormányzat elismerésben részesíti azokat a rendőröket, akik kiemelkedően teljesítettek szakterületükön. Idén Barta Zsolt címzetes törzszászlós, Szurdoki Dávid főtörzsőrmester, Pusztai Gábor törzsőrmester, Jónás István címzetes törzsőrmester és Csutor Csaba címzetes főtörzszászlós kapott jutalmat.

„Nagyon szépen köszönjük az önkormányzatnak a hozzájárulást és jutalmat amit kaptunk. Az elmúlt egy esztendő szerintem minden rendőrnek nehéz volt, de mindenképpen elmondható, hogy a városban sikerült egyrészt a bűncselekmény számot és a közbiztonságot is javítani” - mondta Csutor Csaba, az Ózdi Rendőr Kapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztályának határrendészeti szakértője.

Az eseményen részt vett Kovács Béla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese is. Elmondta: figyelemre méltó az, hogy ennyi éven keresztül elismeri az egyenruhások munkáját a város.

„Ez a munka, amelyet velünk közösen az egész megyéért tesznek, az borsod közbiztonsági és bűnügyi helyzetében jelentős javulásokat hozott az elmúlt években. Kívánom, hogy ezt a mentalitásukat és lendületüket a továbbiakban is tartsák meg, és tegyenek minél többet annak érdekében, hogy a megyénkben lakók egyre jobb közbiztonságban és egyre jobb bűnügyi helyzetben tölthessék el mindennapjaikat” - fogalmazott Kovács Béla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese.

Városunk polgármestere azt hangsúlyozta, hogy lehet látni a hosszú távú hatásait annak a munkának, amelyet a rendvédelmi szervek végeznek.

„Évről-évre talán egyre nehezebb a helyzet, én mégis úgy gondolom, hogy büszkék lehetünk a rendőrség bűnüldözési munkájára. Folyamatosan javulnak a statisztikák és azt hiszem, hogy a városlakók biztonságérzete is folyamatosan javul az önök munkájának köszönhetően. Önkormányzatunk nevében nyújtottam át az elismeréseket, amit az egész város köszön önöknek” - hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester.

Dr. Varga László, az Ózdi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője kiemelte, mennyire fontos, hogy az önkormányzat és a város lakói gondolnak a rendőrökre. Különösen advent idején kedves a lelkeknek, hogy megbecsüléssel gondolnak a rendfenntartó szerv munkatársaira.


613_0_t 613_1_t 613_2_t 613_3_t
613_4_t 613_5_t 613_6_t 613_7_t
613_8_t 613_9_t 613_10_t
Vissza