Kiegyenlített mérkőzés (képgalériával)2018. december 11. (kedd) 19:00 - Sportnews/7608_0_300.jpgHáromgólos vereséget szenvedett hazai környezetben a Lóci DSE felnőtt női gárdája. A mieink a Juventus-Panoráma Hevesi SE csapatát látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Barta Zsolt tanítványai a tabella kilencedik helyéről várják a tavaszi fordulókat.

Kiélezett mérkőzést vívott egymással a Lóci DSE és a Juventus-Panoráma Hevesi SE a női NB II. Észak-keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában. Mindkét csapatnak szüksége volt a pontokra, hiszen míg a hazaik szeretnének minél távolabb kerülni a kieső zónától, addig a vendégek közel akarnak maradni az élbolyhoz. A kilátogatók kiegyenlített összecsapást láthattak, ám a mieink hiába tudták semlegesíteni a hevesiek leggólerősebb játékosát, a végén a vendégek örülhettek. Végeredmény Lóci DSE - Juventus-Panoráma Hevesi SE 30-33.

„Úgy gondolom, hogy a mai mérkőzés teljesen olyan volt, mint a teljes őszi szezonunk. Borzasztó sok hibával játszunk. Ha megnézzük majd a visszajátszást láthatjuk, hogy legalább nyolcszor dobtuk ki az oldalvonal mellé a labdát, és adtuk oda ezzel az ellenfélnek. Sajnos a kapusteljesítményünk sem volt jó. A legjobbakat sikerült kikapcsolni a játékból, de a szélről a jobbkezes kislány nagyon sok gólt lőtt, és középről is estek találatok. Ez eredményezte ma a rossz eredményt” - értékelt Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

A hevesiek vezetőedzője nem volt elégedett a mérkőzés minden elemével. Kiemelte, hogy olyan játékosuk is van, aki a bemelegítés közben sérült meg. Ettől függetlenül örült a megszerzett két pontnak.

„Mélyen tudásunk alatt játszottunk. Úgy gondolom, hogy az Ózd kivette a játékból Vizes Bettinát, és a bemelegítésnél megsérült Mészáros Dorina, ez felborította az előzetes terveket. Nagyon év vége van. Felkészültünk, de nem tudtunk a tudásunknak megfelelően játszani, a hazaiak pedig nagyon szívós, szimpatikus csapat benyomását keltették” - mondta Makó Nándor, a Juventus-Panoráma Hevesi SE vezetőedzője.

Barta Zsolt tanítványai az őszi szezonban kilenc mérkőzést játszottak, melyből kettő győzelemmel, hét pedig vereséggel ért véget. Eddig összegyűjtött négy pontjuknak köszönhetően a tabella kilencedik helyéről várják a tavaszi rajtot.


608_0_t 608_1_t 608_2_t 608_3_t
Vissza