Közös ünneplés (képgalériával)2018. december 10. (hétfő) 19:00 - Aktuálisnews/7606_0_300.jpgMegérkezett a Mikulás az Európa térre is, ahol ötödik alkalommal várta meglepetéssel a családokat a Csapatban Ózdért Egyesület. A Magyar Szocialista Párt helyi szervezetének aktivistáival karöltve, ünnepélyes keretek között osztották szét a névre szóló ajándékokat. A szervezők látványos meglepetéssel is készültek.

Süteménnyel, meleg teával, forralt borral, vattacukorral és karácsonyi ajándékokkal várták a családokat az Európa térre a Magyar Szocialista Párt Ózdi Szervezetének és a Csapatban Ózdért Egyesületnek tagjai. A dobozokban rejlő meglepetéseket egy gyűjtőakció során szerezték be, és idén is nemcsak a kicsikre, hanem a felnőttekre is gondoltak.

„A Csapatban Ózdért Egyesület, az MSZP ózdi alapszervezete immár ötödik alkalommal tartja meg ezt a cipősdobozos, ajándékosztós műsorát. 140 gyereknek fogunk ajándékot adni, illetve 20 nyugdíjasnak ajándékutalványt és egy kis ajándékcsomagot” - mondta Angyal Béla, a Csapatban Ózdért Egyesület elnöke.

Az ünnepi műsorból a karácsonyi dalok és a Mikulás sem hiányzott, akit hamar közrefogtak a gyerekek, és közösen kísérték fel a pódiumra. A családokat dr. Varga László, a Magyar Szocialista Párt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szövetségének elnöke és Kiss Sándor a párt helyi elnöke köszöntötte. A szervezők egy meglepetéssel is készültek. Az Ördögfiókák Tűzzsonglőr Társulat egy látványos ünnepi bemutatóval kedveskedett az egybegyűlteknek.

A bemutató után elsőként a nyugdíjasok vehették át az ajándékokat, majd a közös éneklést követően egyesével szólították a fiatalokat a Mikulás elé.

„Nem nagyon szoktunk itt lenni, de most meghívtak és kijöttünk. Nagyon jól érezzük magunkat, köszönjük szépen” - nyilatkozta Bodáné Marika.

A piros ruhás a jó gyerekeknek varázserejét is megmutatta, egy csettintésre felkapcsolódtak az Európa tér díszkivilágításai és a Civil Ház bejárata fölé helyezett karácsonyfa fényei is.


606_0_t 606_1_t 606_2_t 606_3_t
606_4_t 606_5_t 606_6_t 606_7_t
606_8_t 606_9_t 606_10_t 606_11_t
606_12_t 606_13_t
Vissza