Lezárult a sorozat (képgalériával)2018. december 3. (hétfő) 19:00 - Sportnews/7582_0_300.jpgVéget ért a III. Ózdi Futónapok programsorozat. A megmérettetés utolsó próbáján a mínuszok ellenére is több mint negyven futó állt rajtvonalhoz. Ez alkalommal is értékes nyereményeket sorsoltak ki a szervezők, valamint a fődíj, vagyis a kétszer harmincezer forint is gazdára talált.

Dermesztő hidegben vette kezdetét a III. Ózdi Futónapok idei utolsó állomása a Városi Stadionban. Ennek megfelelően a tájékoztatót a központi épület előterében tartották meg. A szervezők úgy döntöttek, hogy az időeredmény csupán tájékoztató jelegű, a lényeg, hogy mindenki teljesítse a 10 kört a külső futókörön. Azok, akik a mínuszok ellenére vállalták a feladatot, boldogan lépték át a képzeletbeli célvonalat.

„Én nagyon jól éreztem magam. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom a város részéről. Örülök neki, hogy el tudtam jutni az egyik eseményre, mert én Budapestről utaztam haza, hogy részt vehessek ezen a futáson. A hideg az első pár körben még ott volt velünk, de utána szerintem mindenki bemelegedett, és szerintem most abszolút nem fázik senki” - nyilatkozta Tengely Veronika.

Az Ózdi Futónapok állomásai ebben az esztendőben is rengeteg embert megmozgattak. Voltak, akik saját időeredményük javítását tűzték ki célul, míg másoknak szimplán a táv legyőzése adta a motivációt. A verseny főszervezője is pozitívan értékelt.

„Az idei évet összességében elégedetten tudom értékelni, hiszen mind a három állomásra rendkívül sokan érkeztek. Talán most az utolsó állomást egy kicsit visszavetette a hideg, de így is többen érkeztek, mint amire számítottam. Több mint negyvenen vettek részt ezen a harmadik állomáson. Én azt hiszem, hogy a rengeteg felajánlásnak is köszönhető ez” - mondta Tóth Alexandra, főszervező.

Folytatva a korábbi állomások gyakorlatát, a szervezők értékes nyereményeket sorsoltak ki a résztvevők között. A felajánlók által biztosított ajándékok mellett a sorozat zárásaként gazdára talált a fődíj, vagyis a kétszer harmincezer forint is.


582_0_t 582_1_t 582_2_t 582_3_t
582_4_t 582_5_t 582_6_t 582_7_t
582_8_t 582_9_t 582_10_t


 

Vissza