Kiélezett küzdelem (képgalériával)2018. november 3. (szombat) 22:24 - Sportnews/7484_0_300.jpgKiélezett meccsen tudta legyőzni a SalgÓzd Teke Klub a Thermalpark-Szentgotthárdi VSE-t. Az ózdiak ennek a sikernek köszönhetően nagy lépést tettek a felsőházba jutás felé. Folytatás egy elmaradt meccs pótlásaként ezúttal a Szentgotthárd otthonában.

A végsőkig kiélezett mérkőzésen győzedelmeskedett a SalgÓzd Teke Klub. A mieink a Thermalpark-Szentgotthárdi VSE együttesét látták vendégül a férfi Szuperliga II. 8. fordulójában. Minden egyes gurítás kifejezetten fontos volt, hiszen az utolsó páros előtt szettpontokkal vezettek ugyan az ózdiak, ám az ütött fákat tekintve a vendégeknél volt az előny. Telek Tamás 597 fája révén jutott a legközelebb a 600-as eredményhez, de Rendes Miklós 592 döntött bábuja is nagyszerű teljesítménynek számít. Végül SalgÓzd TK–Thermalpark-Szentgotthárdi VSE 5-3.

„Óriási mérkőzés volt. Ki-ki meccset játszottunk, hiszen mind a két csapatnak lehetősége van bekerülni az úgynevezett felsőházba. Örülök neki, hogy a végig kitartott a figyelem és sikerült koncentrálni. Nagyon meglepő eredmény született, mert 5 csapatpontot szereztünk, de ők több fát ütöttek. Ezt a meccset 7:1-re kellett volna hoznunk” - nyilatkozta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.

A vendégek elnöke, Tróbert József elégedett volt csapata teljesítményével. Elmondta, hogy szükségük van az ilyen találkozókra, hogy megszerezzék azt a rutint, ami később segíti majd őket a szoros összecsapások során.

„Azt gondolom, hogy egy remek mérkőzés volt egy hírverése magának a teke sportágnak. Egy végletekig kiélezett meccsen, ezúttal a szerencse is a hazaiak oldalán állt. Szerintem nem vallottunk szégyent hiszen mi ütöttünk a több fát. Ugye a sportág sajátossága, hogy több ütött fával is vereséget lehet szenvedni” - mondta Tróbert József, a Thermalpark-Szentgotthárdi VSE elnöke.

A mieink egy elmaradt mérkőzés pótlásaként a következő körben ismét a szentgotthárdiakkal csapnak össze, ám ezúttal az ózdiaknak kell megtenni a több mint 400 kilométeres utat. A győzelemnek köszönhetően csapatunk a tabella harmadik helyén áll, így a feljutást érő pozícióból várja a folytatást.


484_0_t 484_1_t 484_2_t 484_3_t
484_4_t
Vissza