Közte öt (képgalériával)2018. október 30. (kedd) 19:00 - Sportnews/7475_0_300.jpgZsinórban harmadik mérkőzésén szenvedett vereséget a Lóci DSE női kézilabdacsapata. A mieink ezúttal hazai pályán, a Nyíregyháza ellen maradtak alul. Így most hat forduló után a tabella kilencedik helyén áll az együttes, a lányok legközelebb a DVSC U22 otthonában vendégszerepelnek.

A nyíregyházi Kölcsey DSE-t fogadta az NBII-es női kézilabda-bajnokság északkeleti csoportjának hatodik fordulójában a Lóci DSE. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, már öttel is vezettek, azonban a mieinknek fokozatosan sikerült felzárkózniuk, félidőben már csak két gól volt a különbség. Fordulás után aztán újra sikerült magabiztos előnyt kiépítenie a vendégegyüttesnek. Az ózdi lányok hiába faragtak le ismét néhány találatot, a találkozó végére újra magabiztos, ötgólos különbséget alakított ki a Kölcsey. A Lóci DSE edzője szerint a vereségben a játékvezetők ténykedésének is jelentős szerepe volt.

„Az első félidőben a játékvezetők legalább hat olyan ítélettel sújtottak bennünket, ami ahhoz vezetett, hogy az ellenfél elmenjen a mérkőzésben. Az első félidő végére ez majdnem egalizálódott, kettő volt csak közte. Sajnos elég sok energiánkat felemésztette, jól védekezett az ellenfél, és nem voltak átlövéseink az első félidőben, és csak szenvedtünk a betörésekkel” - értékelt Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

Míg a Lóci legeredményesebb játékosa a hatgólos Jakab Zsófia lett, addig a Nyíregyháza csapatában Hrabina Inez nyolcig jutott. A vendégek trénere elégedett volt a látottakkal. Azt mondja, a szezon végére akár a dobogó is elérhető cél lehet számukra.

„Egy jó mérkőzésen, színvonalas mérkőzésen feltétlenül megérdemeltnek tartom a győzelmünket. Hozzáteszem, egy jó ózdi csapat ellen, akik egy percre nem adták fel. Nagyszerű játékosaik vannak, ismerem őket régről. Úgy gondolom, a nézők elégedetten távoztak, és hozzáteszem, hogy én is” - mondta Hadobás István, a Kölcsey DSE elnöke, edzője.

A Lóci DSE így öt mérkőzés után két ponttal áll a kilencedik helyen. Legközelebb a bajnokság élcsoportjához tartozó DVSC U22 otthonába látogatnak a mieink, majd a sereghajtó Szepa KSE otthonában vendégszerepelnek.


475_0_t 475_1_t 475_2_t 475_3_t
475_4_t
Vissza