Régi igény (képgalériával)2018. október 12. (péntek) 19:00 - Városnews/7422_0_300.jpgHamarosan új mozgásformát próbálhatnak ki az ózdiak. Tegnap egy szakmai egyeztetésen vettek részt azok a szereplők, akik közreműködnek egy fitneszpark létesítésében a Nemzetőr út 10. szám mellett.

Az új sportolási lehetőség egy állami beruházás keretében jöhet létre, önkormányzati önerőt nem igényel. A tervek szerint az érintett területen egy 16x11 méteres szegélyes részt különítenek el. Ennek talaját gumilapokkal borítják majd, és erre telepítenek legalább 15 darab eszközt. A fitneszparkban lehetőség lesz saját testsúlyos edzésformák végzésére, mint például húzódzkodásra, fekvőtámaszra és a hasizmok, valamint a hátizmok erősítésére is. A tervek szerint néhány héten belül elkezdhetik a megvalósítást.

„Régóta igény mutatkozik városunkban is a kültéri fitneszparkra. Most már a megvalósulás határán állunk itt a Vencel tér melletti parkos területen. A mai napon műszaki átadás-átvételre kerül a sor, és már csak apróbb munkálatok vannak addig, míg a kivitelező elkezdi a fizikai megvalósítást. Bízom benne, hogy hónapokon belül megvalósulhat a saját testsúlyos edzésre megfelelő D típusú, vagyis a pályázatban választható legnagyobb sportpark” - nyilatkozta Janiczak Dávid, polgármester.


422_0_t 422_1_t 422_2_t 422_3_t
422_4_t
Vissza