Nincs fűtés (képgalériával)2018. október 2. (kedd) 19:00 - Városnews/7387_0_300.jpgTöbb probléma is tapasztalható városunk melegvíz-ellátásában. Az Ózdi Távhő Kft. szolgáltatását számos csőlyukadás is hátráltatja. Hiba lépett fel többek között a Szabolcs közben, a Bolyki főút 33. számnál és a Petőfi téren is. Ma az Újváros tér 7-nél folyt a munka, mert nem volt fűtés.

A szakemberek dolgát megnehezítette, hogy a hőkamerás felvételek sem mutattak semmit. Itt több kutatóárkot is ástak, amíg meg nem lett a lyuk pontos helye. Halász Sándor, a cég ügyvezetője elmondta, hogy a vízpótlás 66 köbméter naponta, így nekik is érdekük a fennakadás elhárítása. A tervek szerint a napokban helyreáll a melegvíz-ellátás az érintett területen.

„Megpróbáljuk a lehető leghamarabb elhárítani a hibát, ugyanis 120 lakásban nincs fűtés. Használati meleg víz van, de egyszerűen nem lehet feltölteni a rendszert. Annyi víz nincs a világon, mert valahol egy nagy lyuk van, és szökik a víz. Hiába próbálkoztunk a feltöltéssel, sajnos nem jártunk sikerrel” - nyilatkozta Halász Sándor, az Ózdi Távhő Kft. ügyvezetője.


387_0_t 387_1_t 387_2_t 387_3_t
387_4_t
Vissza