Bolyoki Vigadalom2018. szeptember 6. (csütörtök) 19:00 - Városnews/7289_0_300.jpgA Gömör-Kishont Lovas Bandérium felvonulásával és mazsorettek menet táncával indul a Bolyoki Vigadalom szeptember 8-án szombaton. A településrész ünnepét immár 19. alkalommal szervezik meg, idén az Újváros Téri Általános Iskola udvara ad otthont az egész napos rendezvénynek.

Reggel fél nyolctól sport- és gyermekprogramokon vehetnek részt az érdeklődők. Tíz órakor Holtodiglan-holtomiglan? címmel Szőke Gábor plébános kerekasztal beszélgetése következik, amelynek központi témája a család lesz. Déltől pedig színpadi fellépők sora szórakoztatja majd a közönséget. A helyi amatőr művészeti csoportok és az Ifjú Ózdi Tehetségek műsora mellett a terület általános iskolásai és óvodásai is bemutatkoznak. Az ünnepélyes köszöntők délután négy órakor kezdődnek, ezt követően pedig sztárvendégeknek tapsolhat a közönség.

„A délutáni programokat próbáltuk úgy összeállítani, hogy minden korosztálynak megfeleljen. Auth Csilla lesz a sztárvendég, és a Fiestának egy fiatalabb csapata is itt lesz. Gregor Bernadett és Buch Tibor operett gáláját is megtekinthetik a kilátogatók. A készületekben teljesen topon vagyunk, ezért köszönet az iskolának és támogatóinknak” - mondta Heltovics Miklósné, főszervező.

Vissza