Szól a rock2018. augusztus 16. (csütörtök) 19:00 - Kultúranews/7220_0_300.jpgTizenhét élő koncerttel várja a rockzene szerelmeseit a 23. Hellness Hétvége Arlóban. Az ország egyik legrégebbi rockfesztiváljának ötlete még a kilencvenes évek elején született meg. A főszervező, Oláh Zsolt kezdetben a Suvadás Táborban lépett fel zenekarával, és segített más együttesek megkeresésében is.

A kétnapos koncertsorozatot pénteken délután öt órakor a nemzetközi tehetségkutatót nyert Black Rose nyitja, az este főzenekara a Kalapács lesz. Szombaton színpadra lép többek közt a Remorse két felállásban, valamint az Aurora. A szervezők már péntek kora délutántól várják a rockbarátokat az Arlói-tó partján. A belépés egy napra 2250 forintba kerül, a kétnapos bérlet 3000 forint. A sátorhelyért ötszáz forintot kell fizetni. A részletes program elérhető a Remorse zenekar hivatalos oldalán.

„Mondhatom, hogy szervezőként mindig próbálok arra törekedni, hogy színes legyen. Mindenféle stílus lesz a legkeményebb, legdurvább metál zenétől a leglágyabbig. Lesz ír punkzenekar is, a Highland Bastards. Ózdi csapat, arra is törekszünk, hogy helyi zenekarok játsszanak. A Black Rose zenekar is ott lesz, aki most megnyert egy tehetségkutatót. Az is egy irányvonal, hogy mindenféle stílus megjelenjen. A Remorse zenekarral két felállással is fogunk játszani ismételten, úgyhogy lesz rock and roll délutántól hajnalig” - mondta Oláh Zsolt, főszervező.

Vissza