Fotós játék (képgalériával)2018. augusztus 14. (kedd) 19:00 - Városnews/7208_0_300.jpgMa átvette nyereményét a „Múltból a jelenbe” fődíjasa. Az Ózdi Városi Televízió június 25-én hirdette meg a játékot, és minden héten két fotót tett közzé a közösségi oldalán, egy-egy ózdi helyszínről. A versengés széles réteget mozgatott meg, sokan keresték fel ezeket a városrészeket, hogy elkészítsék a részvételhez szükséges képeket.

Bolyki elágazás, Városközpont, Ráctag, Újváros tér. Ez csak néhány helyszín azok közül, amelyek az Ózdi Városi Televízió nyereményjátékának főszereplői voltak. Június 25-től minden hétfőn délelőtt 10 órakor jelentek meg a feladványok a közösségi oldalukon, amelyekre pontosan egy hétig, a következő hétfőn délelőtt 10 óráig lehetett beküldeni a megfejtéseket. A többfordulós versengés során hetente két szerencsést sorsoltak ki, akik értékes nyereményeket vihettek haza.

„Az Ózdi Városi Televízió számára mindig is fontos volt, hogy ne csak műsorokat készítsen, hanem részt vegyen közösségi programokban és játékokban is. Ilyen volt ez az ismeretterjesztő, fotós játék hat héten keresztül. Ezzel népszerűsítettük a várost, megmutattunk olyan helyeket, amelyekre büszkék lehetünk. Szponzoraink segítségével pedig meg tudtuk jutalmazni azokat, akik aktívan részt vettek ebben a projektben. Külön köszönetet mondanék a szponzorok közül az Ózd Kábel-Netnek, aki a fődíjat felajánlotta” - nyilatkozta az Ózdi Városi Televízió főszerkesztője, Bukovinszky Zsolt.

A szerencsések között szerepelt például Hercegné Ligeti Beatrix, Vasas Attila, Magda Bence, Lukács Gábor és Máté Sándor, illetve sokan mások, akik hazavihettek egy-egy háztartási gépet. Az ajándékukról ők maguk döntöttek, amikor egy üveggömbből véletlenszerűen kihúzták a termék megnevezését. Az utolsó forduló győztese Kovács Gábor, a korábban helyes megfejtéseket beküldők között a fődíjat is kisorsolta: Kovács Beáta lett a szerencsés nyertes.

„Szerintem nem volt nehéz játék. Amit meg lehetett látni, ha régi ózdi valaki, hogy melyik kép hol készült, és egy kis utána járás kellett. Elmentem kocsival messzebbre, mondjuk Somsályra, és le tudtam fényképezni, hogy mi volt az újítás, mi történt, mi változott. Szerintem nem volt nehéz” - mondta Kovács Beáta.

A játék során a legelső feladványra küldték be a legtöbb megfejtést, a legnehezebben megállapítható helyszínnek pedig a Győzelem úti kertészet bizonyult. Az Ózdi Városi Televízió a jövőben is szeretné folytatni kezdeményezését. A későbbiekben is érdemes figyelemmel kísérni műsoraik mellett nyereményjátékaikat is.


208_0_t 208_1_t 208_2_t 208_3_t
208_4_t 208_5_t
Vissza