Harmadikok az ózdi tűzoltók (képgalériával)2018. augusztus 7. (kedd) 19:00 - Sportnews/7187_0_300.jpgA képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel városunk csapata Pakson a Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci Bajnokságon. Az erőpróba augusztus első hétvégéjén zajlott a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport- és Hagyományőrző Egyesület, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület szervezésében.

Két nap alatt összesen ötvenhat mérkőzés zajlott le, így dőlt el, hogy ki kapja a vándorserleget. Sorsolás útján négy, egyenként öttagú csoportba kerültek a csapatok, körmérkőzések során dőlt el, ki jut a legjobbak közé. Onnan már egyenes kieséses rendszerben folytak a meccsek. A Pécs és Ózd között zajló csatában a 4:4-es eredmény miatt hosszabbítottak, a büntetőkkel végül Pécs kerekedett felül. A harmadik helyért Miskolc és Ózd mérte össze maradék erejét. A mérkőzés egyetlen gólját városunk csapata lőtte, ezzel ők állhattak fel a dobogó harmadik fokára. A szervezők egyéb díjakat is kiosztottak.

„Több éve nem vettünk részt ezen a versenyen sajnos egyéb elfoglaltságok, illetve anyagi problémák miatt. Négy év után tértünk vissza, és az előkelő harmadik helyezést szereztük meg ezen a rangos tornán. Sajnos egyre kevesebb csapat jelentkezik egyéb elfoglaltságok miatt. Húsz csapat vett részt a döntőben. A legjobb kapus az ózdi Csák László lett” - nyilatkozta Füleki Csaba, csapatkapitány.


Képek forrása: Füleki Csaba

187_0_t 187_1_t 187_2_t 187_3_t

 

Vissza